consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 9 luni si locuim in casa cu socrii. Numai noi intretinem casa: cumparam mancare, facturi, le mai dam si bani si tot ei sustin ca ne intretin, caci daca nu ar fi ei cum am putea trai…

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Sunt casatorita de 9 luni si locuim in casa cu socrii,avem baie,bucatarie comuna.Nu avem inca posibilitatea sa ne construim noi,desi ei au mai multe camere dar nu vor sa ne dea,fiind unicul copil.Ma supara foarte mult faptul ca numai noi intretinem casa:cumparam mancare,facturi,le mai dam si bani si tot ei sustin ca ne intretin ,caci daca nu ar fi ei cum am putea trai.Cum as putea sa procedez sa il fac pe sotul meu sa inteleaga sa ne construim cumva si noi macar o baie si o bucatarie,ca sa punem si noi bani deoparte ,caci in felul asta numai ii intretinem pe ei?

eu va recomand sa discutati in continuare cu sotul, pana gasiti un consens. Nu il putet obliga… sau cel putin nu ar fi de dorit… sa faca, sau sa inteleaga ce vreti dvs. Este o problema de familie/cuplu si este de dorit sa gasiti rezolvarea tot in aceasta relatie. Succes!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile