consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pentru ca nu mai vrem sa locuim cu ea, fiind o persoana foarte dificila, soacra mea a facut o criza de nervi, cu tipete, plansete si chiar amenintari!

Terapeuti RO 8:18am Jun 5
Mesaj:
Buna Ziua! Am apelat la aceasta posibilitate pt. a incerca sa rezolv o situatie destul de complicata din pct.meu de vedere!
Luna aceasta implinesc 6 luni de casatorie si un an de relatie! Tin sa mentionez ca am o relatie cat se poate de normala si fericita.
Fiind intr-o tara straina venita de 6 luni si sotul meu fiind mai mult plecat(detinand o firma de transport)am decis ca ar fi bine sa stam impreuna cu mama lui!
Desi sunt stabiliti in S.U.A de 14 ani,soacra mea nu a reusit sa lege prietenii de niciun fel. In acest an este in plin divort dupa o casnicie de 30 de ani care, dupa parerea mea s-a consumat in cele mai anormale conditii (bataie de joc).
Incetul cu incetul am luat amandoi in spate povara problemelor ei, mai ales eu…fiind in preajma mea zilnic.
Este o persoana foarte dificila si a reusit incet incet sa se planga si de mine si de sotul meu! Uneori am sentimentul ca este nefericita ca vede in fata ei un cuplu fericit (avem varsta de 28 de ani amandoi).
De fapt nu este multumita nici de jobu-ul ei.
Am incercat amandoi sa discutam toate aspectele pt a gasi o solutie de convietuire linistita si mai optimista insa totul a fost luat de ea ca o ofensa!
Eu am incercat sa nu creez probleme insa totul are o limita de care este firesc sa tinem cont!
Am decis intr-un final sa ne separam si sa pastram legatura mutandu-ne intr-un alt stat si pe motivul ca sotul meu are o oportunitate foarte buna de a dezvolta afacerea in acea zona!
Vreau sa mentionez ca sotul meu suporta majoritatea cheltuielilor iar soacra mea este o persoana care traieste pentru shopping!!!
De aici ne-am speriat foarte tare amandoi pt ca ea a facut cred o criza de nervi, cu tipete, plansete si chiar amenintari! sustine intr-una ca o paraseste si o lasa singura intr-o tara straina!
Au existat cateva certuri si intre noi..inevitabil deoarece el fiind speriat ar vrea sa ramanem totusi cu ea insa eu nu mai sunt acelasi om optimist! Ma critica si tot timpul este cu ochii pe mine, nu cred ca im doresc sa raman langa ea! Simt ca am langa mine acel “vampir energetic”


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed