consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani, iar fostul meu prieten ma ameninta ca le va spune tuturor ce s-a intamplat intre noi, daca nu ma culc iar cu el.

Terapeuti RO 10:30am Jun 24
Mesaj:
Am 17 ani si studiez la unul dintre cele mai bune colegii din tara. Nu sunt genul de persoana care sa apeleze la psiholog. In urma cu un an, am avut o relatie cu un baiat cu un an mai mare decat mine. In urma unor presiuni, am acceptat sa intretinem relatii sexuale, insa am ajuns la sex oral. Dupa cateva luni, prietenii nostri comuni au aflat asta de la el si de aici a pornit totul. In urma unor neintelegeri, acestia si el au inceput sa strige dupa mine oriunde ma aflam cuvinte de genul "muia", sa scrie asta in fata portii mele, sa spuna ceea ce se intamplase tuturor cunoscutilor. Dupa 3 luni in care aceste lucruri s-au intamplat, lucrurile au incetat pentru ca am revenit in Bucuresti. Parintii mei nu stiu, deoarece sunt foarte stricti si asta ar insemna o dezamagire totala. Dupa aceste 3 luni (vara trecuta) fostul prieten m-a santajat, asa ca am ajuns sa intretinem relatii sexuale. Am decis sa opresc asta, iar acum lucrurile au inceput iar, el spunandu-mi ca le va spune tuturor ce s-a intamplat daca nu ma culc iar cu el M-am gandit sa le spun parintilor lui,dar mi-e teama sa nu il provoc mai tare si sa se ajunga la parintii mei. Ce ar trebui sa fac ca sa se opreasca?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:35am Jun 24
ar fi bine sa te duci direct la politie, in prealabil ar fi bine sa discuti si cu parintii tai despre ce ti se intampla. Din cate stiu, santajul si violul sunt cazuri penale in fata legii asa ca necesita o reactie pe masura!

Ștefan Arnăutu 10:37am Jun 24
Acel om incalca legea in mod inacceptabil si inuman, pentru tine. Ceea ce face el este caz penal si ar trebui, cat mai repede sa iei atitudine. Tu nu ai gresit cu nimic, iar parintii tai vor intelege cu siguranta. Nu ii mai permite sa profite de tine in acest mod josnic si actioneaza. Poti apela la politie si sa aranjati un flagrant.

Flor Costa 10:39am Jun 24
Asa e, cum zice Radu Botezat. Vorbeste cu parintii tai si da-l pe mana politiei, pentru ca va face la fel si cu alte fete. Oricum, n-ai gresit cu nimic, sex oral face toata lumea, nu te speria.

Alexandru Paun 1:58pm Jun 25
Nu o sa se opreasca. Aduna cat mai multe dovezi apoi mergi la politie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier