consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un sot depresiv. M-a convins sa iau bilet sa ma duc in Italia, la el, iar cand am zis ca as renunta la bilet, sa nu ma mai duc, mi-a zis ca se omoara…

Terapeuti.ro 6:35am Aug 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am un sot depres am plecat de la iel si ma convins sa iau bilet sa ma duc in italia la iel ieu asi renunta la bilet ca sa nu mai ma duc dar nustiu cum sai spun pt.ca batui un apropo si imi zisa ca se omoara,va rog frumos sa imi scrieti pt.ca biletu ieste pt.joi dimineata.multumesc anticipat


Olimpia Ciocea 6:41am Aug 17
Si care este nedumerirea d-voastra?Ce va doriti de la d-voastra, de la sot, de la relatia d-voastra? Sunteti cea mai in masura sa decideti daca plecati sau nu.

Botezat-Antonescu Radu 6:45am Aug 17
nu cred ca putem decide noi in locul dvs…

Cristina Anghel 6:49am Aug 17
Puteti incerca sa il convingeti sa mearga la psihiatru, daca asta va face sa va simtiti bine.

Monica Dobrea Psiholog 8:15am Aug 17
Clar ca nu va putem oferi raspunsul in legatura cu plecarea dvs de joi dimineata, dar eu as adauga ca poate amenintarea cu suicidul e doar o forma de santaj emotional spre a va face tocmai sa ajungeti la el. Acest diagnostic a fost dat de catre un psihiatru/psiholog? A mai avut si alte tentative de suicid?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile