consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Timp de doua luni am fost șantajată și terorizată de un psihopat care vrea cu orice preț sa îmi distrugă viața. Intr-un final a reușit sa facă asta, a reușit sa mă faca sa îmi doresc sa mor sau sa îmi fac rău singură deoarece nu mai fac fata stresului și presiunii.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Timp de doua luni am fost șantajată și terorizată de un psihopat care doare cu orice preț sa îmi distrugă viața. Intr-un final a reușit sa facă asta, a reușit sa mă faca sa îmi doresc sa mor sau sa îmi fac rău singură deoarece nu mai fac fata stresului și presiunii. Nu pot dormi noaptea gandidu-mă ca am putut sa ajung în situația în care nu mai pot da ochii cu nicio persoana draga. Simt nevoia sa stau singura și sa consum alcool gandindu-mă ca mă va face sa uit și sa trec peste aceasta trauma. Dar se pare ca din punctul meu de vedere am ajuns la capătul puterilor și viața pentru mine se sfârșește aici. Mă gândesc tot timpul ca nu merit nimic. Nu e nimeni lângă mine, toți mă judeca și mă fac sa mă simt ultimul om. Pana și iubitul meu m-a părăsit spunând ca nu poate avea o relație cu una ca și mine. Nu știu ce sa fac și cum sa ies din asta. Am impresia ca am intrat în depresie.

Consultați un specialist, preferabil atât un psihiatru cât și un psiholog, pare ca v-ati confruntat cu o experiență traumatica și de abuz psihologic și aveți nevoie de suport și ajutor profesionist. Curaj, deja ați făcut primul pas scriind aici.
 5
Buna. Habar n-am ce greseala crezi tu ca ai facut, insa nu te mai judeca atat de aspru. Restu nu au dreptul la opinie. E viata ta, alegerile tale. Scapa de psihopat daca inca nu ai reusit. Esti o persoana minunata care merita doar lucruri pozitive, deci tot ce e rau inlatura. Legat de iubit: nu ai nevoie de cineva care nu iti poate fi alaturi la greu. Daca vrei sa vorbim, te ascult. Cred ca am trecut amandoua prin experiente similare.
 2
Ma bucur ca realizezi ca ai avut de a face cu un om bolnav care te-a facut sa simti si sa crezi toate astea. E foarte greu sa treci prin asa ceva si ai nevoie de o perioada sa-ti revii si sa discerni realitatea de ce ti s-a inoculat. E foarte important sa ceri ajutor specializat pentru ca alte persoane din jur care nu inteleg prin ce ai trecut pot minimiza ce simti. Ai incredere ca lucrurile sa pot schimba in bine, da-ti timp si cere ajutor!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile