consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o relatie de un an care a fost nu tocmai frumoasa. Nu ma respecta, ma batea, ma facea sa ma simt ultimul om. Acum spune ca si-a dat seama ca viata lui nu e buna fara mine si ca este dispus sa se schimbe pentru mine.

Terapeuti RO 3:39pm Apr 22
Mesaj:
buna am mare nevoie de ajutor..am avut o relatie de un an care a fost nu tocmai frumoasa..nu ma respecta,ma batea ma facea sa ma simt ultimul om..nici eu nu eram prea buna si eu aveam gura mare..dar in fine.. Mi-am gasit puterea sa pun stop..dar el acum dupa 2 luni in care la inceput venea sa ma bata..apoi ma teroriza..dupa 2 luni in care a stat cu altcineva(nimic nou..ca oricum ma insela)..el vine acum mereu si plange ca moare fara mine,,se umileste peste tot,plange in fata prietenilor sai ca ii este greu fara mine..in ciuda faptului ca este foarte orgolios.Spune ca si-a dat seama ca viata lui nu e buna fara mine si ca este dispus sa se schimbe pt mine..tinand cont de faptul ca el in toate relatiile a fost bataus si needucat..i-am explicat..dar el nu ma lasa sa traiesc linistita ma ameninta,apoi imi spune ca moare fara mine..imi este foarte mila de el..si imi e frica..nu stiu ce o sa fac..pt ca daca el o sa continue asa ori o sa ajung la nebuni ori o sa ma impac cu el.AJUTORRR

Nicoleta Martin 4:05pm Apr 22
Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Comportamentul agresiv si violent nu dispare peste noapte. Viata merita traita frumos, cu iubire si liniste.

Irimia Ganceanu Oana 12:58pm Apr 26
de acord cu d.na nicoleta

Monica Purice 6:03pm Apr 26
TU .. ce gasesti bun pentru tine la aceasta persoana ?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed