consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 21 de ani si fostul meu prieten a inceput sa ma ameninte. Mi-a zis ca ne-a filmat in timp ce aveam relatii sexuale si ca va arata filmul parintilor mei.

Terapeuti.ro 8:51am Feb 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna. Ma aflu intr-o situatie nu tocmai buna si as avea nevoie de ajutor. Fostul meu prieten de care m-am despartit acum 4-5 luni a inceput astazi sa ma ameninte . Mentionez am 21 de ani inca locuiesc cu parintii,ei nu l-au cunoscut pentru ca nu consideram ca e potrivit sa il aduc acasa. Ei sunt mai exigenti si el stie asta. Parintii sunt punctul meu sensibil si din pacate el a inceput sa dea in mine dupa atatea luni ca vine la usa si vorbeste cu ei daca nu vreau sa ma vad cu el. Am avut doar 2 contacte sexuale cu el si mi-a zis astazi ca are un video si il va arata. Nu stiu despre ce vorbeste ca nu ne-am filmat in timp ce faceam sex. Cel putin asta cred eu. Si l-am intrebat despre ce video este vorba dar a evitat aceasta intrebare. Sunt disperata va rog frumos sa ma ajutati.


Tudor Georgescu 9:12am Feb 5
Foarte important: nu te lasa santajata (niciodata in viata). Calca peste el. Chiar daca ar avea un video cu voi 2, asta e, asuma-ti – trece, se cheama ca ai coloana vertebrala. In schimb daca te lasi santajata o data, tipul o va face de mai multe ori.

Botezat-Antonescu Radu 9:25am Feb 5
esti majora… indiferent de unde si cu cine stai… contacteaza politia! Ia-ti toate masurile de siguranta si fa-ti curaj sa le spui parintilor tai ce se intampla chiar daca sunt mai exigenti. Elimina-ti aceasta slabiciune. Curaj!

Irina Cohal 9:44am Feb 5
Povesteste-le tu parintilor experienta pe care ai avut-o. Ce se poate intampla? Poate vor fi suparati, dezamagiti, furiosi….dar va trece. Important este ca poti trece peste santaj…si nu esti singura.

Tudor Georgescu 9:50am Feb 5
Oricum, e doar sex… cel mai banal lucru posibil.

Lia Oltean 11:11am Feb 5
Cere sprijinul părinților și autorităților competente pentru a rezolva problema, iar mai apoi asigura-te ca ai suportul necesar pentru a trece peste.

Lia Mariana 11:41am Feb 5
Ameninta lca mergi la politien ai 21 ani,nu mai esti un copil,nu? mi se pare normal sa tiincepi viata sexuala,… fii curajoasa, ignora lpe neisoppravit, ai grija pe viitor cu i ti alegiiubitii

Florea Elena Roxana 1:55pm Feb 5
Ce face el e santaj si amenntare si asta se pedepseste cu inchisoarea. Ok ti-ai inceput viata sexuala? Nu conteaza nu mai esti copil este femeie in toata regula si oricat de greu ti-ar fi sa stii ca parintii tai tot prin sex te-au conceput deci stiu ca e normal sa ai o viata sexuala. Poate ca na si-ar fi dorit sa iti incepi viata sexuala dupa casatorie dar sunt oameni si ei si inteleg. Asa ca vb deschis cu ei…spunele ca esti santajata de cineva si depunde plangere la politie

Nicu Nicolae 9:49pm Feb 7
Poti apela la ajutorul politiei sa-l potoleasca.Este cel mai simplu

Nicu Nicolae 9:51pm Feb 7
Sfatul meu este ca pe viitor sa fii mai atenta.Este plina lumea de dezaxati


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile