consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un frate care si-a pierdut mintile si la propiu, si la figurat. Are simptome de dubla personalitate, refuza pastilele…

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua! Am o mare rugaminte la dvs chiar nu stiu ce sa mai fac.am un frate care si a pierdut mintile si la propiu si la figurat.nu vrea sa inteleaga ca are o problema.are simtome de dubla personalitate ceva grav.incerc in cateva cuvinte sa ma exprim.a divortat de curand .a luat tratament cand inca mai era insurat dar acum refuza pastilele si nu mai e constient ca are probleme.are 41 ani.un baiat exceptional .nici o treaba cu violenta.era de pus la rana.ca sa intelegeti….rugamintea ar fi sa-mi recomandati un specialist. fratele meu este din Bucuresti. multumesc!

Maria Pleșca Psiholog

Are un diagnostic dat de psihiatru? Cum se manifesta dubla personalitate? Am nevoie de mai multe informații pentru a va putea sfătui.

Monica Enescu

Dr. Vlad Stroescu la Medlife. Este necesar sa fie consultat de un psihiatru si sa i se puna un diagnostic. Cand au aparut primele simptome neobisnuite?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile