Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu e zoofil. L-am vazut de cateva ori in ipostaze ciudate cu vacile, in timp ce se facea ca le da mancare. Am 28 ani si parintii nu ma vad buna decat ca sclava, sa am grija de vacile lor. Mama ma injoseste, ma face curva si in tot felul.Mi-e rusine ca provin dintr-un tata zoofil.

Terapeuti.ro 9:01am Feb 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:De curand am aflat ca tatal meu e un zoofil. L-am vazut de cateva ori in ipostaze ciudate cu vacile, in timp ce se facea ca le dadea mancare dar am preferat sa cred ca mi se pare mie.
De cand ma stiu tata a fost un terorist, m-a si batut, eu sunt o fata de la tara. Cand am plecat la scoala la oras, imi scotea ochii ca-i mananc banii, ca plateste internatul degeaba, ca oricum tot la vaci o sa ajung, pana cand nu m-am mai dus deloc.De sase ani am grija de vacile lui si ma alearga prin toate gradinile, acum am 28 ani, nu inteleg de ce parintii mei ma considera o persoana de nimic si nu ma vad buna decat ca sclava. Mama ma injoseste ma face curva si in tot felul.Mi-e rusine ca provin dintr-un tata zoofil.
De curand i-am scris si printr-un mesaj iubitului meu de tata ca face prostii cu vacile, pentru ca am ramas socata.Oare iubitul meu se va mai uita la mine? Oare am facut bine ca i-am spus? Am nevoie de un raspuns.multumesc


Tiberiu Seeberger 9:05am Feb 14
Buna ziua. Parintii dumneavoastra v-au dat un anumit tip de educatie fapt ce a rezultat in persoana care sunteti acum cu bune si cu rele. Este bine sa ii acceptati ca pe simpli oameni, oameni normali, cu bune si cu rele. Zoofilia de care presupuneti ca sufera tatal dumneavoastra este doar o nevoie din interior pe care a dobandit-o in urma educatiei lui. Nu trebuie invinovatit el pentru ceea ce este si nici parintii pentru ceea ce sunt acum. Dar ar fi foarte de ajutor daca ati merge la terapie.
Cu stima, psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:31am Feb 14
imi pare rau ca trebuie sa traiesti de atata timp cu atat de grele lucruri in viata ta. Cum ar fi sa incerci sa iti faci singura un viitor? Sau poate cu iubitul? Poate te pot ajuta rude pt inceput? Curaj!

Pascu Viorica 2:25pm Feb 14
incearca sa-ti croesti un drum in viata; poti avea un prieten care te sa te aprecieze pe tine ! Curaj si mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita