Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPlac un baiat. A vrut sa aibă o relatie cu mine, dar eu nu voiam. Apoi am ajuns sa intretinem relatii sexuale, ca mai apoi eu sa vreau sa fiu cu el si el sa nu mai vrea. Acum cateva luni am intretinut relatii sexuale si cu prietenul lui…..

Terapeuti.ro 8:47am Jun 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Plac un băiat. Mi s-a mai întâmplat să-l plac acum câteva luni, dar după ce a început să-și bată joc de mine, nu am mai simțit nimic pentru el, decât repulsie. A vrut să aibă o relație cu mine, dar eu nu voiam. Apoi am ajuns să întreținem relații sexuale, ca mai apoi eu sa vreau sa fiu cu el, și el să nu mai vrea. Când l-am refuzat să mai avem relații sexuale, a început să mă amenințe cu lucruri mărunte, să mă jignească (totul a rămas între noi doi și 2-3 prietenii de ai săi, respectiv prietena mea). Acum, după 2 luni de când nu ne vorbim, a vorbit cu mine. Mi-a cerut să mai avem relații sexuale și mi-a promis că nu-și va mai bate joc de mine. L-am refuzat, dar apoi mi-a propus că doar vrea să vorbim, să nu facem nimic, doar să vorbim. Tot l-am refuzat (mai nesigură pe mine). Acum, azi, ne-am distrat cu prietenii lui și ai mei, și asta m-a apropiat mai mult de el. Acum… simt că aș vrea să am o relație stabilă cu el. Dar nu știu dacă el ar vrea… Și nici nu știu ce aș putea să fac să pot să-l am, să aflu dacă vrea ceva mai mult decât sex cu mine (să aflu într-un mod mai discret). Deoarece acum câteva luni întrețineam relații sexuale cu prietenul lui și apoi cu el, continuând și acum, dar mai rar, mi-e frică că nu ar vrea să stea cu mine, pe motiv că nu ar avea încredere în mine, când cu cine mă duc, și… pentru că m-ar considera o curvă. Dar pentru el, aș fi dispusă să nu mai am astfel de relații (sexuale), dacă aș ști că el ar vrea să aibă o relație cu mine… Nu știu ce să fac, am nevoie de ajutor.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:03am Jun 11
ce am inteles eu este ca situatia este neclara, mai ales pe partea de sex. Imi imaginez ca sunteti adolescenti si stiu ca in acest ‘sezon’ al vietii ‘iubirea’ se confunda cu ‘a face sex’. Puterea de a lua o hotarare sta doar in tine… fii tare, gandeste-te la binele tau si ia cu incredere o decizie… dar sa fie a ta. Succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed