Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt indragostita de un barbat care nu vrea o relatie cu mine pentru ca sunt mai tanara cu 10 ani.

Terapeuti RO 9:03am Dec 18
Buna ziua!
Problema mea este ca sunt indragostita de un barbat si el ma iubeste la randul lui dar nu vrea relatie pentru ca zice el "mai tarziu o sa fie problema diferenta de varsta dintre noi", iar eu cred ca are aceasta atitudine din cauza fostei prietene care a fost la fel cu vreo 9 ani mai tanara decat el. Da recunosc chiar e o diferenta destul de mare intre noi,10 ani mai exact! Dar eu totusi mi-as dori sa il conving ca merita o incercare! Cum as putea sa-l conving?

Pirvan Marinela 9:32am Dec 18
Lasati timpul sa decida, daca intradevar va iubeste nu va conta diferenta de virsta.. Poate pt el sunte-ti o atractie sexuala si dv comfundati cu dragostea.

Viorel Mocanu 9:58am Dec 18
Stimata doamna, viata de familie nu este un "joc la pacanele"… se pare ca domnul e mai matur si stie prea bine – mai ales ca a trecut prin asa ceva – ce inseamna diferenta de virsta care se simte inevitabil mai tirziu… "Dar eu totusi mi-as dori sa il conving ca merita o incercare!"… merita mai multe incercari :) dar cautati sa priviti putin "in zare" sa vedeti finalul… succes…

Alexandra Badau 9:07am Dec 19
dand dovada de maturitate, constanta, pastrand in acelasi timp prospetimea specifica varstei,- ar putea fi un raspuns la intrebarea dumneavoastra. Nu ati precizat varsta pe care o aveti. Intre 20- 30 ani cerintele sunt diferite fata de , de exemplu , intre 30- 40 ani sau 40-50 ani.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed