consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pentru ca imi era frica sa nu ma paraseasca iubitul meu daca nu fac tot ce spune, am ajuns sa ma culc cu el si cu alti prieteni ai lui…

Terapeuti RO 12:31pm May 23
Mesaj:
Acum doi ani, pentru ca imi era frica ca iubitul meu de atunci ma paraste daca nu fac tot ce spune , am facut cea mai mare prostie . Am mers la el , si acolo totul a luat-o razna ,am ajuns sa ma culc cu el si cu alti prieteni de ai lui . Imi este rusine si acum si scarba , sincer nu stiu ce sa mai cred despre mine.
Ce s-a intamplat , a fost o prostie de a mea , regret si acum dar degeaba. De multe ori ma gandesc daca sunt "o panarama"(imi cer scuze de exprimare) si imi este frica sa nu afle cei din jurul meu. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc!

Elena Magdalena 2:53pm May 24
conteaza prezentul trecut e trecut


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed