Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si am inceput sa vorbesc cu un baiat care insa are prietena. Imi spune ca ii place de mine si mie imi place de el, dar nu vreau sa intervin in relatia lui. Sunt derutata, nu stiu ce sa fac.

Terapeuti.ro 7:41am May 19
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua, numele meu este Camelia, am 19 ani. De curand am inceput sa vorbesc cu un baiat, el are 23 de ani , insa are prietena, imi spune ca ii place de mine, ca simte o atractie fata de mine, si mie imi place de el dar nu vreau sa recunosc, stiind ca are iubita eu nu vreau sa intervin in relatia lui, sa fiu o a treia persoana.. si imi bate apropouri ca vrea sa se culce cu mine. Acum sa inteleg ca el incearca sa ma convinga ca sa ma culc cu el, si dupa aceea sa ma lase si el se intoarce la iubita lui, si gata, totul se va termina acolo ca si cum nu s a intamplat nimic.. sunt derutata.. nu stiu ce sa fac..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:52am May 19
sugestia mea ar fi sa faci ce simti tu ca este bine pt tine fara regrete. Succes! ;)

Mihaela Comisel 7:58am May 19
Predictiile se autoindeplinesc! Deja ti-ai descris scenariul, deci STIII! Mergi cum iti indica instinctul, daca asta crezi, asta se va intampla si daca asta se va intampla, asuma-ti!

Fanache A. Remus 8:23am May 19
Ai 19 ani, ai o viata inainte pentru a fi cu persoana iubita, de ce sa te grabesti? Daca el e dispus sa o insele pe actuala lui partenera cu tine, ce te face sa crezi ca nu vei fi la randul tau inselata ulterior daca veti fi vreodata impreuna? Ai rabdare, nu te arunca intr-o astfel de relatie pentru ca vei suferii ulterior. Cauta pe cineva mai bun pentru tine, pe cineva care stie sa te aprecieze asa cum se cuvine si stie ce inseamna cu adevarat o relatie. Cu cat o sa stai mai mult pe langa el, cu atat va incerca sa te deruteze mai mult, pentru a te prinde in plasa lui si a te folosi pentru propriul lui interes, fara sa aiba nici o remuscare ulterior cand te va abandona pentru alta cucerire. Deci, intrerupe orice legatura cu el si incearca sa iti vezi de aspiratiile tale daca ti la tine.

Doina Zamfirescu 11:03am May 19
Nu prea inteleg de ce esti derutata pentru ca se pare ca stii deja ce s-ar intampla apoi. Ai 19 ani si daca acesta ar fi primul partener din viata ta poate este indicat sa te gandesti mai bine la ce ar insemna asta pentru tine (mai ales emotional). Ce faci daca te astasezi de el? Daca vrei sa ramai in relatie si nu este posibil? Este insa alegerea ta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita