consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In ultimul timp ma cert din orice cu prietenul meu, cu care am o relatie de lunga durata si chiar planuri de nunta. Intr-o zi eram in masina si a luat-o razna, era sa ne accidentam din cauza nervilor lui.

Terapeuti.ro 7:01am Jun 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna, in ultimul timp ma cert des de la orce detaliu cu prietenul cu care avem o relatie de lunga durata si chiar deja avem planuri de nunta , insa nu sunt sigura, la ultima cearta neam luat de la aia ca imi comenta orice actiune si eu m-am enervat, peste citeva minute parca sa schimbat in alt om, eram in masina si a luato razna,era sa ne accidentam din cauza la nervozitatea sa, dupa aia eu am ramas socata vrio jumate de ora ,nu puteam sa schimb si sa fac nimic, cred ca ar trebui sa frecventez un psiholog la clinica dar m-am ghindit mai intii sa scriu aici, nustiu ce sa fac, acum si asa tensiunea e mare dar inca si asta, deja sunt la limita, nu vreau sa ne despartim dar nici nu mai vreau asa o relatie, m-am obisnuit cu el si mi-e greu sa distrug totul…dati-mi va rog un sfat !


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:04am Jun 10
un sfat ar fi sa discuti cu el si sa ii spui ce griji ai pt relatia voastra… daca vrea sa lucrati la aceasta relatie… sa mergeti mai departe (casatorie/familie), atunci cautati un consilier de cuplu si discutati o vreme cu el/ea… sigur or sa se lamureasca lucrurile. Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile