consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si imi place foarte mult o fata, insa ea a zis ca nu ma vrea si ca sunt un fraier, iar acum nu ma mai pot concentra la nimic.

Terapeuti.ro 6:10am Jun 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

am 20 de ani,momentan lucrez, si fac scoala de soferi ,dar imi place foarte mult o fata cu care am vrut sa discut insa ea a zis ca nu ma vrea si ca sunt un fraier ,iar acum nu ma mai pot concentra la nimic,sunt mai mereu trist si nu gasesc o solutie


Psiholog Cristina Cristea 6:41am Jun 16
In viata exista oameni pentru care suntem indiferenti, asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu noi. Incercati sa aflati de ce are o parerea proasta, poate este dezinformata. Si incercati sa-i dovediti ca sunteti o persoana sincera si de treaba. Bafta!

Botezat-Antonescu Radu 7:22am Jun 16
iti inteleg dilema… este foarte dureros, chiar tulburator uneori pt orgoliu sa auzim asemenea respingeri…

Alex Silva 8:23am Jun 16
Asta ee viata …cu forta nu se poate nimic …..cu timpul o sa intalnesti persoane care sa te aprecieze pentru persoana care esti …cu bune si rele !

Ioana Alexandra 11:09am Jun 16
Orice ar fi, lucreaza la tine! Dezvolta-te pe toate planurile posibile: educational, social, fizic. Sa vezi cum se intoarce roata!

Gabriel Sima 11:47am Jun 16
Salut! Uneori respingerile initiale se pot transforma in relatii durabile. Incearca sa ii arati tot ce este mai bun la tine si s-ar putea sa te vada cu alti ochi. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile