implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa simt dezorientata, am divortat acum 5 ani, dupa 10 ani de casatorie si avem un baiat minunat. Am cunoscut un alt barbat, dar problemele lui din trecut ma depasesc, mi se pare ca suntem mereu pe locul 2 eu si fiul meu…ma simt cumva folosita, el nici nu lucreaza…

Terapeuti.ro 8:45am Jun 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.Ma simt dezorientata …am divortat acum 5 ani…dupa 10 ani de casatorie…avem un baiat minunat de 9 ani…am cunoscut acum 4 ani un barbat …m a facut sa mi fie drag felul cum se comporta cu fiul meu…macajutat f mult …dar problemele lui din trecut ma depasesc si ma fac sa nu stiu ce sa cred.. Ce sa fac…oricit as vrea sa vad un viitor constructiv cu el…nu il vad…el a fost casatorit si are o fetita….m i se pare ca sunt mereu pe locul 2 eu si fiul meu…ma simt cumca folosita…el nu lucreaza…m i se pare ca atunci cimd vime fica lui cu noi…are mai mult interes ex unde mergem cu copiii…ce facem…etc.toata lumea imi spune ca nu pot construi nici un viitor cu el pt ca el se gindeste doar la problemele lui cu ex…eu nu am probleme …asa crede el…nu stiu ce sa fac…ma gindesc si ca poate ar fi o solutie sa ne despartim…poate sunt mai linistita singura…nu stiu..ma simt singura …si imi este teama sa iau o decizie.Cel mai rau este ca toate problemele lui vin …sper sa nu par o dezaxata mintal..dar asa vad eu …mintea mea…ca din cauza ficei lui are el problemele care le are cu exsotia sa.Ma simt confuza…nu stiu ce sa fac…crwd ca imi este frica si de singuratate.Uneori imi este dor de familia frumoasa care am avuto cind era totul bine cu tatal fiului meu.Va multumesc anticipat!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:08am Jun 11
pare ca intelegeti foarte bine ce se intampla in viata Dvs. insa cuvantul cheie pare sa fie ‘frica’… de a ramane singura… de a pierde ‘ceva’. Eu va incurajez sa aveti curajul de a va vedea mai intai de binele propriu… pt ca fara el suferiti atat Dvs. cat si fiul. Daca aveti nevoie de sustinere un proces de dezvoltare personala impreuna cu un psihoterapeut v-ar putea fi de ajutor. Se poate, succes!

Mihaela Comisel 9:18am Jun 11
Nu trebuie sa va spuna nimeni ce sa faceti pentru ca dvs. realizati singura realitatea in care sunteti. Orientati-va dupa interesul dvs. si al copilului, nu ramaneti in relatii in care nu va simtiti bine si in care nu aveti viitor. Nu priviti inapoi, lucrurile sunt clare, incercati sa nu bulversati copilul si mai ales nu va "ascundeti" in spatele lui, cereti ajutorul unui terapeut fiindca sunteti confuza si nu va stiti prioritatile. Nu uitati, nu sunteti singura, aveti un baiat minunat care va da motivatia sa mergeti inainte!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile