Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost casatorita 5 ani si am 2 fetite. Relatia noastra s-a racit foarte mult, iar eu am intalnit un barbat insurat la randul lui, cu copii mai mari cu care am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa. Am divortat si ne-am mutat impreuna cu fetele mele, dar dupa 2 luni el s-a intors la copiii lui pt ca “i-a distrus”.

Terapeuti.ro 8:17am Apr 27
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna seara. Am fost casatorita 5 ani..avem 2 fetite de 5 respectiv 3 ani. Relatia noastra s.a racit foarte mult. Nu mai comunicam, relatii intime la 2 luni si mai multe. In urma cu un an jumate am intalnit un barbat insurat la randul lui, cu copii mai mari ca ai mei.am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa. Am divortat si ne am mutat impreuna cu fetele mele.dar el dupa 2 luni s.a intors la copiii lui pt ca “i.a distrus”.fosta sotie nu l lasa sa.I vada, sa stea cu ei, I a indepartat cu tot felul de vorbe si minciuni…pana a cedat si s.a intors la ei. DAR DUPA DOUA ZILE A REALIZAT CA NU A PROCEDAT BINE PT CA MA IUBESTE SI NU SI A DAT SEAMA CE FACE SI ETC SI SE INTOARCE LA MINE.EU NU AM MAI VRUT.AM FOST DISTRUSA SI M.AM INTORS LA FOSTUL MEU SOT CU TOATE CAN I MAI SIMT NIMIC PT EL SI SUNT TARE NEFERICITA.NEL INCA VREA SA MA INTORC SI IMI PROMITE F MULTE.CE SA FAC? VA ROG SA.MI DAT UN SFAT! MULTUMESC!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:26am Apr 27
Dvs. ce simtiti? Va doriti sau nu va doriti reluarea acestei relatii? Daca da, avand in vedere cum ati prezentat situatia, v-as recomanda sa mergeti impreuna la un consiliere de cuplu o vreme pentru clarifica mai bine dorintele fiecaruia. Succes!

Mihaela Comisel 8:43am Apr 27
Bun, ati incercat, ati vazut cum sta situatia si cu un alt partener. Ce ati invatat din experienta aceasta? Ce va doriti cu adevarat si in ce masura sunt implicati si copiii, cata pondere are binele lor in alegerile pe care le faceti? Numai dvs. stiti cu adevarat ce este bine pentru dvs. si pentru copiii dvs. Faceti in asa fel incat sa alegeti mai mult cu capul decat cu inima si sa nu repetati vechile greseli. Responsabilitatea este pe umirii dvs.!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita