consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Barbatul cu care ma intalnesc a promis ca va divorta si vom fi impreuna, dar a trecut un an si nu a facut niciun pas inainte, din contra vine cu tot felul de motive si minciuni.

Terapeuti RO 9:32am Sep 3
Mesaj:
Buna.ma numesc Laura am 36 de ani sunt divortata si am doi baietei de 11 si 8 ani,ai cresc singura sistau in chirie,este teribil de greu dar nu ne lasam.Am o poveste cam complicata si dureroasa,dupa divort dupa circa un an am intilnit un barbat care ma cucerit dar din pacate este si el casatorit dar din spusele lui casnicia lor nu mai mergea si asa ni-am apropiat si am trait separati dar momente fericite pina la un momendat cind a intervenit minciuna intre noi,(adica sa ma minta)a promis ca va divorta si vom fi impreuna dar a trecut un an si nu a facut nici un pas inainte din contra venea cu tot felu de motive si minciuni sa nu ne vedem,si asa eu tot am acceptat sa fim impreuna cu speranta ca va merge sa divorteze,dar au fost doar vorbe.A cum traiesc o dezamagire si o depresie si nu ma mai pot aduna si incerc sa pun capat acestei relati si nu stiu cum sa trec peste ea findca il iubesc,va rog din inima sa ma ajutati cu un sfat ce si cum sa fac sa trec mai usor peste asta.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:45am Sep 3
din cate inteleg mare suferinta este legata de tradare a increderii (a doua oara in ultimii ani) si mi se pare normal sa suferiti. Poate ar fi o idee sa incepeti o psihoterapie/dezvoltare personala, in care sa puteti ajusta ‘ceea ce faceti gresit’ in alegerea partenerilor. Se poate, succes!

Flor Costa 10:21am Sep 3
Stiu ca pare aiurea ce zic, dar tot raul spre bine. Nu cred ca cineva ar trebui sa inceapa o relatie pe destramarea alteia. Chiar daca ti-ar fi fost bine pe moment in timp totul iese la suprafata ca un vulcan si ies reprosuri, vinovatii, remuscari. Nu stiu daca el are copii sau nu, dar daca are, chiar ai vrea sa fii tu cea care provoaca asta altor copii ? Si daca nu are, chiar vrei sa faci tu asta unei alte femei? Stiu ca tu personal nu ai nici o oblig fata de cealalta ci el, dar daca el o inseala cu tine , ce te face sa crezi ca nu la fel se va intampla si cu tine ??? Lasa asemenea pramatie in curtea altuia, nu-ti trebuie asa model de tata pt copiii tai, care schimba femeile, minte, inseala. Ai grija ce modele de barbati si ce model de femeie esti tu pt copiii tai. Succes

Invingem Stresul Impreuna 4:19pm Sep 3
Viata merge inainte. E bine ca ai descoperit la timp incompatibilitatea… Mult curaj, capul sus, si ia-o de la inceput! Fericirea ta depinde doar de tine! Secretul ei nu consta in iubirea altcuiva, de care te-ai agatat!

Clau Anki 7:39pm Sep 5
Draga mea, reantoarce-te putin in timp, la momentul in care l-ai cunoscut pe acest barbat. Sa nu crezi cumva ca atunci era intr-un fel si dupa un an s-a schimbat! De fapt, atunci cand l-ai cunoscut era exact asa cum il vezi azi. In concluzie, cred ca nu te-ai indragostit de el, cel real, ci de cel pe care l-a faurit mintea ta, probabil pe fondul vulnerabilitatii in urma divortului. In concluzie, pentru cine suferi tu? Cel real nu corespunde idealului tau si nu-ti foloseste la nimic, iar cel din mintea ta nu exista! Data fiind aceasta concluzie, poti sa te "dezdragostesti" usor acum, nu? Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile