Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt insurat de 7 ani. De 3 ani nevasta mea a ales o directie gresita. Nu mai am nici un sentiment fata de ea, doar mila. Nu avem copii. In urma cu 4 luni m-am indragostit de o fata.

Terapeuti.ro 8:19am Jul 14
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Sunt insurat de 7 ani. De 3 ani nevasta Mea a ales o directie gresita. Nu mai am nici un sentiment fata de ea. doar mila. Nu avem copii. Eu am 32 ani iar ea 27. In urma cu 4 luni m am indragostit de o fata. Nu sunt sigur daca ma place chiar daca am primit o multime de semnale. Ieri I am spus ce simt pt ea dar in acelasi timp Nu vreau nici sa distrug prieteni a ce s a creat. Nu mi a rasp la mesajul de aseara unde I am spus tot. Ce se intrampla ?


Marius Dumumitrescu 8:46am Jul 14
Poate ar fi momentul sa-ti fie mila si de tine… Inchide ochii incearca sa-ti vezi relatia cu sotia peste 10 zece ani. Poti ? Daca da, dupa mila ce sentiment simti ca urmeaza ? Raspunsul prietenei depinde de ce anume spera de la dvs. ? Uneori si tacerea este un raspuns.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:47am Jul 14
nu stiu daca va putem raspunde la intreabarea aceasta! Ma gandesc ca poate ar fi de dorit sa va incheiati mai intai casatoria (daca asta va doriti) sub o forma sau alta, dupa care sa fiti liber in a explora alte relatii?

Raluca Mihai 9:10am Jul 14
Cred ca ar fi mai potrivit sa o intrebi pe ea asta. Noi nu avem cum sa stim raspunsul la aceasta intrebare. Putem specula, desigur, dar ma gandesc ca poate doriti sa aflati cum stau lucrurile in realitate…

Ardus Cecilia 9:44am Jul 14
In primul rand ..dv sustineti ca nu mai simtiti nimic pt sotie.Eu inteleg din asta ca nu o mai iubiti…ca stati din mila cu ea.Cred ca cel mai corect ar fi sa lamuriti problema cu sotia dv prima data…pt ca daca ar fi sa intrati intr-o alta relatie…probabil acea persoana nu o sa accepte sa "joace la 2 capete".Iar cand avem probleme in cuplu de preferat ar fi sa le rezolvam iar daca nu reusim "nu ne obliga nimeni sa stam din mila".

Roxana Maria 1:09pm Jul 15
Sustineti ca sotia a ales o cale gresita..este neclar. Gresit din ce punct de vedere, sau din al cui? Si dvs va considerati cel care poate califica ceva ”corect” sau ”gresit” ? De ce ? Ati incercat sa discutati cu sotia despre ceea ce va nemultumeste, despre ce va face sa afirmati ca ea e pe o cale gresita ? E discutabil aspectul din casnicia dvs. Simtiti mila fata de sotie? Si daca ”fata” de care va place va raspunde afirmativ, nu va mai va fi mila de sotie ? Probabil ca nu . Deci, nu sunteti neaparat milos, suflet mare, ci doar nu va gasiseti ”fata” sa va indragostiti..Vedeti, e cam amestecata situatia dvs. V-am pus intrebarile acestea, poate daca va raspundeti sincer, veti trage niste concluzii. Insa, fara suparare, felul in care prezentati , succint, situatia, e destul de imatur. Pt. ca, orice simtiti fata de sotie , un pic de bun simt nu ar strica, asa ca spuneti-i ce simtiti, ce doriti, nu o amagiti, doar pt ca dvs va e bine totusi insurat, aveti mancare, haine curate, si statut de familist in societate. Adica aveti beneficii, insa nu e frumos sa procedati asa.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed