consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ceea ce spune sotul meu legat de persoana mea sunt inventii si minciuni… Nu stiu de ce face asta si nici nu stiu ce e cu el, e bolnav?

Terapeuti RO 8:08am May 29
Mesaj:
buna ziua,sunt la a doua casatorie si suntm impreuna de 4 ani,dar de putin timp ne-am casatorit civil si religios,in schimb mereu ma acuza pe nedrept si inainte cand ne certam la fel era si certurile astea pornesc de la nimicuri insa le face el sa degenereze ,mereu ma acuza cum ca as face eu ceva desi nu mai am prieteni,nu mai am pe nimeni,doar servici si acasa,nu stau de vb cu nimeni si cu toate astea tot ma acuza degeaba,acum nu stiu ce sa fac,imi zice mereu sa merg sa bag divortul eu suntem amandoi la a doua casnicie si ce ma deranjeaza ff tare este ca minte ff mult,deci ceea ce spune el legat de persoana mea sunt inventii si minciuni….nu stiu de ce face asta si nici nu stiu ce e cu el e bolnav?sau face el si ma acuza pe mine?eu nu am gresit cu nimic va rog raspunde-ti si mie

Botezat Radu 9:07am May 29
daca este sau nu bolnav puteti afla daca mergeti la o evaluare psihologica, sau o consiliere de cuplu. Daca el nu vrea aceasta relatie, din orice motiv, Dvs ce vreti sa faceti mai departe?

Oltean Loredana 9:35am May 29
Intrebarea este ce va doriti dv? El ar fi de dorit sa consulte un psiholog sau un psihiatru. Dar am o nelamurire: din ce spuneti, inteleg ca si inainte era la fel si totusi v-ati casatorit cu el! Pt care motiv? Inteleg ca va e f greu sa traiti cu un astfel de om, daca stiati dinainte cum este, de ce ati facut acest pas? El doreste sa divortati si v-a spus-o clar… De fapt, care e intrebarea dv, la ce anume sa va raspundem? Ce e in neregula cu el? Asta nu va putem spune noi, asta va poate spune medicul la care va merge, sau psihologul.

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:15am May 29
Aceste relatii toxice, unde exista dependenta emotionala si stima de sine scazuta necesita ajutor din partea unui specialist. Ele nu se rezolva de la sine, mai tarziu, poate cand mai apar si alti copii, situatia se complica foarte mult. Va spun doar atat ca problema nu este doar la sot ci si la dvs. Mult SUCCES!!!!

Carmen Caramlau 6:34pm May 29
Draga doamna, aveti raspunsul, doar ca va temeti sa-l constientizati. Daca i s-ar intampla unei prietene aceeasi poveste, cum ati judeca situatia si ce i-ati spune? Dintr-odata lucrurile sunt mai clare, nu? Numai bine!

Viorel Mocanu 7:44pm May 29
Citesc cu "tristete" mesajul dumneavoastra si observ ca sotul "cu care v-ati legat la cap" va vede doar ca pe un obiect… Sa aveti pe cineva alaturi doar ca sa nu fiti singura – e o mare greseala… "suntm impreuna de 4 ani,dar de putin timp ne-am casatorit" In mai toate "relatiile de prietenie" se aplica respectul… insa tot de cele mai multe ori cind se concretizeaza casatoria – respectul dispare si apare "autoritarea de a conduce"… Invatati sa fiti o femeie matura si in special independenta… si atentie ca aveti suflet si nu trebuie sa fiti obiectul nimanui… SUCCES


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed