Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietena mea s-a plictisit de relatie. Simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata!

Terapeuti RO 8:08am May 29
Mesaj:
Buna ziua , am 20 de ani si am avut o relatie frumoasa timp de 4 ani(ea are 19) , de 2 ani am plecat la facultate la bucuresti si lucrurile intre noi au inceput sa se schimbe intre noi , am mai avut odata un pas cand ea a realizat ca numai ma iubeste si s-a plictisit de relatie si ne-am despartit dar dupa 2 saptamani s-a intors singura la mine , acum de cand ne-am impacat (5luni) a fost totul ok , saptamana trecuta am simtit ca ceva e ineregula si am avut o discutie cu ea si am constatat ca ea s-a plictisit din nou , o iubesc pe fata asta foarte mult am fost singura relatie a ei, ne-am ajutat reciproc foarte mult si simt ca mi-a picat cerul in cap de cand ne-am despartit simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata !

Dana Falchidi 8:34am May 29
……"simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata"……. Cel putin deocamdata, nu esti pregatit sa privesti o alta varianta de viata. Sufera pana te saturi de suferinta, si vazand ca asta nu schimba nimic in viata ta, atunci vei accepta si o alta varianta de a trai. Alegerea pe care o vei face se va numi" viata ta".

Botezat Radu 9:09am May 29
de trecut o sa treci. Daca aceasta relatie nu mai merge, poate ca cea mai buna directie in care ai putea sa te uiti este inainte. Succes! ;)

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:09am May 29
Aceste momente de "plictiseala" apar in orice relatie, fie ca sunteti casatoriti cu copii sau nu. Oarecum sunt inevitabile. Daca inca exista iubire si dorinta de a continua relatia, focul pasiunii se poate reaprinde, sunt o sumedenie de metode. :) ))))) Recomand sa mergeti la un psihoterapeut de cuplu. Succes!!

Carmen Caramlau 6:43pm May 29
Imbracati (metaforic) o alta haina intr-o seara. Poate e doar plictisita. Daca sunteti atent si delicat, transformati-va intr-un macho senzual si imperativ, sau invers. Poate fi o simpla intalnire la o cafea, in oras, sau o seara intima in doi. Pregatiti-va momentul cu atentie, eventual investiti ceva bani in moment. Surprindeti-o. Vedeti ce impact are schimbarea, dar jucati-va rolul pana la sfarsitul serii, fara a da inapoi, pentru a-i produce o schimbare de perceptie durabila. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed