consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea s-a plictisit de relatie. Simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata!

Terapeuti RO 8:08am May 29
Mesaj:
Buna ziua , am 20 de ani si am avut o relatie frumoasa timp de 4 ani(ea are 19) , de 2 ani am plecat la facultate la bucuresti si lucrurile intre noi au inceput sa se schimbe intre noi , am mai avut odata un pas cand ea a realizat ca numai ma iubeste si s-a plictisit de relatie si ne-am despartit dar dupa 2 saptamani s-a intors singura la mine , acum de cand ne-am impacat (5luni) a fost totul ok , saptamana trecuta am simtit ca ceva e ineregula si am avut o discutie cu ea si am constatat ca ea s-a plictisit din nou , o iubesc pe fata asta foarte mult am fost singura relatie a ei, ne-am ajutat reciproc foarte mult si simt ca mi-a picat cerul in cap de cand ne-am despartit simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata !

Dana Falchidi 8:34am May 29
……"simt ca nu o sa pot trece peste asta niciodata"……. Cel putin deocamdata, nu esti pregatit sa privesti o alta varianta de viata. Sufera pana te saturi de suferinta, si vazand ca asta nu schimba nimic in viata ta, atunci vei accepta si o alta varianta de a trai. Alegerea pe care o vei face se va numi" viata ta".

Botezat Radu 9:09am May 29
de trecut o sa treci. Daca aceasta relatie nu mai merge, poate ca cea mai buna directie in care ai putea sa te uiti este inainte. Succes! ;)

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:09am May 29
Aceste momente de "plictiseala" apar in orice relatie, fie ca sunteti casatoriti cu copii sau nu. Oarecum sunt inevitabile. Daca inca exista iubire si dorinta de a continua relatia, focul pasiunii se poate reaprinde, sunt o sumedenie de metode. :) ))))) Recomand sa mergeti la un psihoterapeut de cuplu. Succes!!

Carmen Caramlau 6:43pm May 29
Imbracati (metaforic) o alta haina intr-o seara. Poate e doar plictisita. Daca sunteti atent si delicat, transformati-va intr-un macho senzual si imperativ, sau invers. Poate fi o simpla intalnire la o cafea, in oras, sau o seara intima in doi. Pregatiti-va momentul cu atentie, eventual investiti ceva bani in moment. Surprindeti-o. Vedeti ce impact are schimbarea, dar jucati-va rolul pana la sfarsitul serii, fara a da inapoi, pentru a-i produce o schimbare de perceptie durabila. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile