consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de aproape 6 ani, dar am inceput sa ma vad cu alta fata si sa ma indragostesc de ea. Nu stiu ce sa aleg, sunt dezorientat total.

Terapeuti RO 9:08am May 13
Mesaj:
Buna ziua,
Am o relatie de aproape 6 ani, in primii 5 ani totul a fost perfect. In ultimul an am observat ca nu ma mai atrage fizic.Ne-am mutat impreuna la mine dupa 4 luni de relatie.Problema este ca tin la ea, m-am obisnuit cu ea. De vreo 2 saptamani ma vad cu alta fata de care am inceput sa ma indragostesc, ma atrage foarte mult.
Nu stiu ce sa aleg, nu mai dorm noptile ,am o stare interioara proasta. Sunt dezorientat total.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa aleg?
Multumesc pentru raspuns!

Botezat Radu 9:39am May 13
va pot recomanda sa fiti sincer, in primul rand fata de Dvs. si in al doilea rand fata de cei din jur. Succes!

Viorel Mocanu 10:42am May 13
"In ultimul an am observat ca nu ma mai atrage fizic." – eu cred ca ati inceput sa "flirtati" de acum 1 an, iar de 2 saptamini ati gasit ceea ce va doreati… O relatie nu mai merge cind cineva se opreste din a "alimenta" acea relatie… la fel e si masina care ramine fara combustibil… se opreste.. si din masina te uiti la altele care trec pe linga tine… asa e si in cazul dumneavoastra. Nu ati mai dorit sa mai alimentati propria relatie, si din propria relatie ati privit la alta "masina" aflata in miscare… "Ce ma sfatuiti sa fac, sa aleg?" se pare ca intentia dumneavoastra a fost "de-a alege"… si ati ales. Ce v-eti face cind si ceea ce ati ales nu va va mai atrage????

Carmen Caramlau 6:12pm May 13
Nu toate relatiile trec proba timpului. De data aceasta dumneavoastra v-ati pierdut interesul, poate data viitoare partenera si-l va pierde. De retinut, insa, este ca toate relatiile sunt ca o autostrada: ca totul sa functioneze bine, totul trebuie sa vina din ambele sensuri. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile