consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de 2 ani cu o fata, dar lucrurile au inceput sa scartaie, iar acum mai am o relatie si cu o alta fata… Eu o vreau pe ea, dar imi e teama ca poate nu va fi OK cu ea si imi e mila si de cealalta…

Terapeuti RO 7:44am Oct 10
Mesaj:
Buna ziua!am o mica mare problema…am o relatie cu o fata de 2 ani si 4 luni cu fata asta ma cunosc din copilarie eu am 23 de ani si…acum cam un an jumate..scartiau lucrurile intre noi..certuri..mici dar frecvente..si lucrurile astea m-au indepartat de ea…si de 8 luni mai putin mai am o relatie cu o alta fata…care asemenea sustine ca ma iubeste foarte mult…am cucerit-o fara sa vreau..la inceput m-a respins..dar acum ma iubeste..si acuma problema este ca vrea sa renunte ca nu mai rezista in sistemul asta..eu o vreau pe ea..dar imi e teama ca poate nu va fi ok cu ea…si imi e mila si de cealalta ca ar suferi mult si ea daca m-as desparti de ea..si nu stiu ce sa fac si cum sa fac…imi este foarte greu..nu stiu ce decizie sa iau cum sa ma impart si cum sa fac sa fie bine

Dumitrache Elena 7:49am Oct 10
Cand alergi dupa doi iepuri risti sa nu prinzi nici unul…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:53am Oct 10
eu sunt sigur ca stii ce ai de facut, numai ca inca nu vrei sa faci alegerea respectiva. Tu decizi; riscurile mentionate de tine au fost deja asumate in momentul in care ai mers pe acest drum. Viata merge inainte… daca suferim din dragoste nu inseamna si ca o sa murim la o despartire. Succes!

Clau Anki 12:15pm Oct 12
Tu stii deja exact ce iti doresti: ai zis ca o vrei pe cea de-a doua. Insa iti este frica sa iti asumi consecintele care ar ruma acestei alegeri. Prima ar fi sa nu mearga bine relatia si atunci ai pierdut si locul cald si moale si sigur. A doua, este suferinta prietenei. In ce priveste desfasurarea relatiei cu a doua prietena, totul depinde de voi, de cum va construiti aceasta relatie. Insa ea nu a inceput pe un fundament solid. Dar, cu toate astea, fata a rezistat alaturi de tine pana la suprasaturatie. Acum te vrea doar pentru ea. Asta e semn bun. Puteti incepe acum sa claditi un fundament solid, iar apoi, sa nu uitati sa mai puneti cate o caramida, pentru ca fundamentul nu e suficient, iar relatia nu se va construi singura. In ce priveste suferinta primeia dintre candidatele la inima ta, gandeste-te care suferinta e mai mare: cea data de despartire sau cea data de tradare? Ea asa va interpreta. Pe langa faptul ca isi pierde perechea, se va adauga si umilinta ei si dezamagirea si timpul pierdut si minciuna ta. Toate acestea ii vor amplifica suferinta. Si, daca va cunoasteti de atata timp, nu e nevoie sa va pierdeti unul pe altul, ci doar sa va transformati tipul relatiei, intr-un alt tip de relatie. Interactiunea voastra poate continua sub alta forma.

Mar Dum 8:53pm Oct 13
Nu este vorba despre ce vor ele ci despre ce iti doresti tu cu adevarart. Tie iti este clar ? Sau mai de graba iti este ftica sa nu gresesti? Oricum daca esti adeptul principiului "decat un sfarsit chinuit, mai bine un chin fara sfarsit" merge si asa indiferent de parerea lor si/sau sentimentele tale. Incep sa ma intreb daca asa s-o fi nascut poligamia. Succes, astept sa ne scrii si la 80 de ani.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile