consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cand sunt impreuna pe strada cu prietenul meu, se uita la orice fata care trece pe langa el (mai ales daca e in colanti sau in pantaloni foarte scurti).

Terapeuti RO 9:40am Jun 16
Mesaj:
Buna. Am o intrebare destul de dificila..
Eu si prietenul meu suntem impreuna de un an si sapte luni.La un an si sase luni l-am prins inselandu-ma. Am hotarat sa iert sa nu arunc doar asa o relatie insa ne certam mereu si ii reprosez mereu ceea ce a facut.. nu cred ca il pot ierta. Cand suntem impreuna pe strada orice fata trece pe langa el (mai ales daca e in colati sau in pantaloni foarte scurti)el nu rezista sa se uite. Ce ar trebui sa fac ca relatia mea sa fie din nou ca la inceput.

Botezat Radu 10:09am Jun 16
o intrebare ar fi: tu ce iti doresti? vrei aceasta relatie in care se pare ca nu esti respectata? ce fel de relatie iti doresti? oare acest tip este singurl de pe planeta? poate iti place sa suferi in aceasta relatie… cine stie? Incearca sa aflii ce se intampla cu tine. Succes! ;)

Grigoras Nitica 1:12pm Jun 16
O alta solutie ar fi sa-ti pui si tu pantaloni f.scuti dar asta ar insemna sa iubeasca mai mult ca orice ceea ce se vede nu pe tine,asta-ti doresti????Nu cred ca asta-ti doresti din moment ce ai scris aici.Chiar merita sa-ncerci sa mai fie ca la inceput cand el nu merita si nu te merita??!!!Poate fi ca-i afemeiat si asta ar insemna sa duci o lupta continua,sa fi intr-o continua suferinta……

Invingem Stresul Impreuna 1:16pm Jun 16
Pai ia-o de la inceput. Cu altul. Sau autosaboteaza-te, stand langa o persoana care NU TE RESPECTA. Alegerea e a ta.

Buterchi Carmen 1:27pm Jun 16
Viata unui om intr-un anumit moment este rezultatul experientelor de pana atunci. Acelasi lucru se intampla si cu relatia ta, nu va mai fi niciodata ca la inceput, un eveniment perturbator a avut loc. Va fi mai buna sau mai proasta, depinde de cum reusiti voi sa o gestionati. Este f important sa stiti amandoi ce va doriti si sa actionati impreuna in acea directie. Daca hotarati ca vreti sa salvati relatia, psihoterapia de cuplu va poate ajuta..

Carmen Caramlau 6:33pm Jun 16
Buna. Intrebarea nu e grea, iar raspunsul il cunosti deja. Relatia ta nu mai e ce a fost si nici nu are sanse sa revina la ce a fost, din ce povestesti. Ancoreaza-te in prezent si vei vedea lucrurile asa cum sunt. Alegerea e a ta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile