consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu 10 ani am trecut prin stari traumatizante, atacuri de panica cauzate de o relatie extraconjugala a sotului meu, iar certurile si agresiunile verbale la care am fost supusa si-au pus amprenta asupra psihicului meu. Am ramas impreuna, dar simt ca nu mai pot fi cea dinainte.

Terapeuti.ro 8:50am Nov 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am 45 de ani si sunt casatorita de 20 de ani.In urma cu 10 ani am trecut prin stari traumatizante atacuri de panica datorita relatiei cu sotul meu care avea o alta relatie iar eu am incercat sa mi salvez casnicia dar certurile si agresiunile verbale la care am fost supusa si au pus amprenta asupra psihicului meu.
Au trecut6 ani de cand sotul meu a revenit la sentimente mai bune ,pot sa spun ca are un comportament foarte bun desigur a terminat acea relatie,dar eu desi am hotarat ca ramanem impreuna , simt ca nu mai pot fi cea dinainte si imi revin mereu in minte acele scene de agresivitate , lucru care ma face sa ma indepartez de el sau cel putin sa nu i doresc prea mult prezenta.Mentionez ca nu am avut si nu mi doresc o alta relatie dar nu stiu daca e corect nici fata de el sa creada asa cum crede ca eu am trecut peste.Desi cred ca uneori isi da seama dar nu cred ca intelege motivul.Multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 8:53am Nov 23
incurajarea mea este sa fiti sincra… daca tineti incuiate sentimentele Dvs. nu aveti cum sa va simtiti mai bine. Curaj!

Doina Zamfirescu 9:48am Nov 23
Depinde ce va doriti. Ati dorit sa salvati relatia si ati reusit, insa ati ramas cu resentimente. Poate ca la momentul respectiv nu ati discutat si lamurit modul in care doriti sa fie relatia pe vitor. Pare ca au ramas multe lucruri nespuse. Va recomand sa discutati si sa va impartasiti sentimentele, asa cum v-a recomandat si colegul meu. Presiunea exercitata de lururile nespuse va iesi la iveala la un moemnt dat. Si de obicei momentul nu este unul dorit.

Agota Toth 6:30pm Nov 23
Este greu sa treceti singura peste trecut, sa stergeti amintirile neplacute. Poate ca este util sa discutati si cu un specialist care va sustine sa gasiti solutii.

Adriana Buda 6:37pm Nov 23
O discutie sincera intre dvs.si sot in care fiecare sa-si exprime sentimentele si asteptarile pe care le are. Daca nu reusiti asa, atunci ar fi utila o terapie de cuplu. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile