consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt cu o fata de 5 ani, dar uneori simt nevoie de cate o aventura.

Terapeuti RO 12:36pm Jul 4
Mesaj:
Viata sexuala: Sunt cu o fata de 5 ani. Uneori simt nevoie de cate o aventura…mai ales ca ispitele sunt multe…Nu vreau sa o ranesc in vreun fel, o iubesc, dar in acelasi timp parca as incerca si aventura…Pe plan sexual nu imi lipseste nimic de la partenera. Ne intelegem perfect din toate punctele de vedere…Ma vad imbatranind cu ea. si acum imi pun intrebarea : daca e asa de ce simt sa incerc si o alta fata.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 4:36pm Jul 4
poate ca ati ramas blocat in nevoia instictiva/primitiva/animalica/etc de a va ‘imprastia samanta’ in cat mai multe directii. Incercati sa stati de vorba cu un sexolog. Succes!

Carmen Caramlau 6:45pm Jul 4
Ispita are si ea rolul ei in viata: cel de a-ti atrage atentia ca trebuie sa schimbi, sa imbunatatesti ceva in viata ta (si nu ma refer la partenera). Din pacate, de cele mai multe ori se cade in ispita, in pofida sentimentelor puternice pentru partenera. Eu te sfatuiesc sa cauti adevaratele motive care te-ar impinge catre "pacat". Poate e cazul sa reveniti la statutul de iubiti, si nu de parteneri de sex, condimentati relatia, adanciti-o, surprindeti-va, dati-va intalnire, ca la inceput… Poate ca tentatia asta e menita sa va intareasca relatia. Ce zici?

Trandafir Mioara 5:25am Jul 5
Daca simti nevoia de altceva este posibil ca totusi in relatia voastra sa lipseasca ceva.Intelegerea perfecta nu este intotdeauna "perfecta", poate un pic de sare si piper in relatie e necesara.S-ar putea sa fie ceva legat si de stima de sine, pentru a-ti dovedi tie anumite lucruri.Cand mai ai astfel de ganduri cantareste cu atentie beneficiile si pierderile pe care le-ai putea avea.Succes!

Mihaela Vasut Luncasu 2:30pm Jul 5
Monogamia este o alegere. Nu va asteptati ca in viata sa fiti scutiti de tentatii. Daca alegeti sa mergeti pe un drum cu aceasta persoana si stiti ca fidelitatea este parte din intelegere, trebuie sa invatati sa diferentiati intre ganduri si fapte, sa stati departe de tentatiile pe care le simtiti greu de gestionat si sa alegeti de fiecare data sa respectati decizia luata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile