consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu, cu care am doua fetite, m-a inselat cu prietena mea cea mai buna. Sora mea mi-a spus si ea ca s-ar fi dat la ea.

Terapeuti RO 10:25am Aug 4
Mesaj:
Buna seara sunt intr o situatie foarte delicata sotul meu cu care am doua fetite m a inselat cu prietena mea cea mai buna adika ea s a facut cea mai vuna prietene a mea dupa ce a inceput relatia cu el.el i a permis sa intre in casa mea la copii mei in fine m a inselat un an cu ea.l am iertat si am zis sa o luam de la capat acum sora mea mi a venit cu surpriza ca s ar fi dat la ea.nu stiu pe cine sa cred si ce sa fac mai ales ca eu i am cam pierdut increderea cum sa fac sa aflu cine minte el zice ca nu e adevarat ea ca nu ar castiga nimik cu asta daca m ar minti ce sa fac mai ales ca sunt si copii la mijloc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:50am Aug 4
daca aveti nevoie de dovezi clare… incercati sa inregistrati sub o forma sau alta un moment de infidelitate clara. Incercati insa tineti cont si de ratiune. Sora cum il priveste pe sot? poate si-a imaginat… sunt multe variante. Dovezile palpabile conteaza, restul este imaginatie

Hurloi Ana Silvia 12:47pm Aug 4
simplu. ai un sot infidel, afemeiat. majoritatea femeilor au nevoie de rezistenta foarte mare, pt a face fatza infidelitatilor din partea sotilor. el a jurat credinta in fatza altarului, nu sora. poate era beat cand i-a acordat atentie si a uitat. asa se scot amandoi. tot respectul domnului psihoterapeut, care a zis de dovezi clare. o singura inregistrare si stii ce tii la casa!

Is Is 1:46pm Aug 4
Cui folosesc dovezile cand totul e evident. Va trebuie prezenta si acceptare a situatiei. Vanatoarea de umbre nu face decat sa va prelungeasca agonia.

Is Is 1:48pm Aug 4
Daca va trebuie un motiv sa l iertati din nou, inventati unul. Oricare e la fel de bun, cel ce e mintit si el se minte doar ca nu si da inca seama.

Oana Bodor 3:15pm Aug 4
Nu stiu cu ce te-ar ajuta sa stii cine minte si cine nu, adevarul e intotdeauna pe la mijloc. Intrebarea care se pune este ce s-a intamplat cu relatia voastra? Ce cauta sotul tau de fapt? Ce ii lipseste in cuplul conjugal si simte nevoia sa caute in alta parte? Cum v-ati instrainat si mai ales, in ce mod ai contribuit tu la aceasta situatie? O comunicare deschisa si sincera intre voi pe aceasta tema poate ar ajuta mai mult decat munca de detectiv in cautarea "adevarului". Consilierea sau terapia de cuplu poate ajuta daca amandoi sunteti dispusi sa va refaceti casnicia. Numai bine!

Viorel Mocanu 5:08pm Aug 4
"ce sa fac mai ales ca sunt si copii la mijloc"- iarasi insist – ce vina au copii cind adultii devin si "perversi si pofticiosi"???? Sotul nu v-a inselat, ci si-a gasit "placerea" in alta parte deoarece "placerea de alta data" nu mai era in sinul familiei… Lipsa de comunicare duce la "deshidratare" iar sotul s-a conformat si a "consumat lichide"… Se pare ca aveti un sot "dorit" si de alte femei pentru ca nu ati stiut cum "sa-l doriti"…

Carmen Caramlau 7:20pm Aug 4
Doamna, daca sotul v-ar fi prins ca-l inselati, ce-ar fi facut? Ce v-ar fi facut? Cum vad eu casnicia, daca nu e reciprocitate, nimic nu e. Dragoste, respect… dar si pedeapsa. Omul care greseste si e iertat la nesfarsit, nu invata nimic si nu se schimba. Gasiti impreuna o penitenta acceptabila si mergeti mai departe sau rupeti pisica. Cam astea-s optiunile.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile