consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt recasatorit si am o fetita de 7 anisori din prima casatorie. Relatia ei cu cea de a doua sotie este perfecta. Problema este ca ne-am mutat din orasul natal in capitala, iar fata a inceput sa faca pe ea (treaba mare).

Terapeuti.ro 9:02am Nov 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, am si eu o problema majora din punctul meu de vedere. Sunt recasatorit pentru a doua oara si am o fetita de 7 anisori din prima casatorie. Relatia cu cea de a doua sotie este perfecta cu fata, se iubesc reciproc . Problema este ca eu si fata ne-am mutat din orasul natal intr-un oras mare.(capitala). Fata a fost inscrisa la scoala si recent face pe ea , se scapa(treaba mare). Nu stiu cum sa procedez. Imi cer scuze.


Tiberiu See 9:46am Nov 28
Buna ziua. tn primul rand trebuie sa priviti cauzele somatice. Ati fost cu ea la un medic ? Daca privim dpdv psihologic, care este relatia dumneavoastra cu ea? Dar a mamei bune? De cat timp se intampla? tn multe cazuri aceasta “scapare” a copilului reprezinta un atac asupra parintilor generat de sentimente negative, dar fiecare caz este original.Cu stima,
Psih. Tiberiu Seeberger


Adeline Popescu 10:31am Nov 28
Exista posibilitatea ca fetita sa amane pana face pe ea. Poate sa apara la copii mai mari atunci cand acestia au trecut printr-un stres emotional precum divortul sau mutarea in alt oras, dupa cum ati descris situatia dvs. De vazut unde se intampla cel mai des. Daca e la scoala, poate ii este rusine sa merga in afara casei. De vazut daca nu sufera de constipatie. Va recomand sa analizati din toate punctele de vedere, medical si psihologic. Cu stima si sa nu va cereti scuze!

Doina Zamfirescu 1:20pm Nov 28
Doar dvs si fata v-ati murat?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile