consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baietelul meu de 1 an, de cand i-au iesit dintisorii, musca permanent. Nu sta fara mine o clipa, iar cand il iau in brate, ma trage de par.

Terapeuti.ro 8:51am Nov 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt mamaica unui baietel de 1 an si 3 luni, care de cand i- au iesit dintisorii permanent musca. Prima data nu imi amintesc cand a fost ,insa am luat-o mai mult in gluma, acum a devenit obsesiv. Nu mai stiu cum sa-l dezvat. Am observat ca musca mai mult seara cand incerc sa il pun la somn si in timpul zilei spre exemplu cand incerc sa spal vase, se catara pe mine si ma musca de picioare. Apoi daca il cert si zic nu e voie , el rade si repeta faza cu muscatul. Nu sta fara mine o clipa, iar cand il iau in brate ma trage de par. Nu mai stiu ce sa fac.


Tiberiu See 9:04am Nov 11
Bună ziua. Întrebați l ce înseamnă pentru el această activitate și de ce o face în acele momente. Veți afla lucruri valoroase discutând cu el.
Cu stimă,
Psih Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:14am Nov 11
sunt in aceeasi situatie personal (aceeasi varsta) si isi musca si el mama (pe mine mai putin); noi il certam, probabil ca o sa dureze diferit pt fiecare copil legatura dintre ‘ce fac’ si ‘nu e bine’. Incercati sa il faceti sa inteleaga in primul rand ca va doare, sa ii declansati o intelegere empatica, oricat de mica; cu siguranta s-a lovit pana acum si a cunoscut si reactionat la durere. In timp o sa inteleaga ce va provoaca si ca nu este ok. Succes si rabdare. :)

Cris Tina 9:21am Nov 11
cred ca cel mai bine va invata prin a experimenta ce inseamna sa fii muscat ;) Binenteles , cu blandete .

Marilena Popa 12:01pm Nov 11
Cred ca ar trebui sa va adresați unui terapeut de copii. Lucrurile pe care le fac ei sunt încărcate de înțelesuri pe care noi nu le putem descifra.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile