consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Lucrez la etajul 23 si ma curentez de obiectele metalice, din cauza energiei statice. Am dezvoltat un fel de anxietate si imi ia cateva minute pana ating un obiect, mereu stau cu stres.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna, am 23 de ani și sunt fata. M-am angajat recent și lucrez la etajul 23. Ceea ce mă deranjează este că mă comentez de obiecte metalice când sunt la munca, ne corentam intre noi, energia asta statica este prezenta peste tot. Din păcate nu pot să renunț la acest job (cu excepția acestui aspect nu pot să mă plâng de altceva), dar cred că am dezvoltat o anxietate. La munca îmi iau câteva minute până mă hotărăsc să ating vreun obiect, mă gândesc mereu că o să fiu electrocutata, mereu stau cu stres. Colegii mei par obișnuiți și nu li se întâmplă mereu dar eu nu pot să mă adaptez și nu știu cum să împiedic asta. Va rog sa îmi spuneți cum sa nu mai simt chestia asta și să fiu iar normala.

Radu Scânteie
Radu Scânteie Exista curele împotriva încărcări cu energie statica. Și se pun la papuci jos. sau sunt și pt mâini. oricare ar fi funcționează foarte bine.
Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu iti inteleg disconfortul insa pare ca te pune in contact cu ceva mai puternic, ceva care nu te lasa sa ignori ce se intampla asa cum fac colegii tai. Vezi de unde vine, defapt, acest disconfort; poate este ‘picatura care umple paharul’ intr-o perioada stresanta pt tine? Cerceteaza. Succes!
Cornel Duca
Cornel Duca Cauta sa folosesti manusi din bumbac sau alt material natural.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile