consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am anxietate, depresie, traiesc intr-o familie dezorganizata, nu comunic. Am avut o tauma in liceu in urma careia nu imi place sa cunosc persoane, sa socializez. Psihiatrul mi-a dat tratament insa am renuntat la el deoarece m-am speriat de cat de fericit pot fi din nimic.

Terapeuti.ro 5:54am Jun 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am 22 de ani si vreau sa stiu cum pot iesi din starea in care ma aflu.Am anxietate/depresie;traiesc intr-o familie dezorganizata;nu comunic.Am avut o tauma in liceu in urma careia nu imi place sa cunosc persoane/socializez.In prezent incerc sa ma pun pe picioare ptc am realizat ca pot murii si nimeni nici nu va observa.Insa am niste stari neplacute in care ma afund si imi consuma foarte mult timp/nevi/vointa.Incep sa cred diferite lucruri pe moment pe care le dezvolt in scenarii groaznice;vorbesc singur imaginandu-mi conversatii cu alte persoane.Am fost la psiholog si la psihiatru.Mi sa spus ca “mam blocat” si mi-a propus lucruri pe care pot sa le fac insa intrucat nu am motivatie am pus in aplicare doar cateva zile. Psihiatrul mi-a dat tratament insa am renuntat la el deoarece m-am speriat de cat de fericit pot fi din nimic/imi distrug ficatul cu atatea pastile pe zi.Vreau sa fiu functional ca sa pot sa imi construesc viitorul! Ma simt fara rost mai tot timpul cu exceptia zilelor cand merg la canto/invat piese/fac vocalize.Cad deseori in nepasare si timpul acela poate fi folosit mai bine pt a ma dezvolta.Uneori nimic nu pare ca ma poate scoate din starile acelea.Nu stiu ce sa fac

Cristina Anghel 7:52am Jun 20
Scopul psihologului nu este sa propuna solutii. Nu ati ajuns in punctul in care trebuia sa ajungeti. Ma incercati psihoterapie (poate cu un alt psihoterapeut) + faceti acele lucruri care va fac sa va simtiti bine! Pentru ce primeati pastilele? Poate ca nu ar trebui sa intrerupeti pur si simplu un tratament fara a va consulta cu medicul asupra posibilelor efecte. Succes, nu va lasati!

Soare Fericire 6:45pm Jun 21
nu traiesti pentru altii si nici pentru ca altii sa iti simta prezenta. Traiesti pentru tine, pentru ca tu esti principalul in relatia ta cu Universul. https://www.youtube.com/watch?v=SsLcV_AIoSc


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile