Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt studenta, am aproape 21 de ani si cred ca am probleme cu depresia si cu anxietatea.

Terapeuti RO 8:26am Nov 29
Mesaj:
Buna ziua, sunt studenta la o facultate din Bucuresti. Am aproape 21 de ani si cred ca am probleme cu depresia si chiar cu anxietatea. Cand dau teste ma panic si ma sperii de orice, avand dupa un black-out. Evenimente nefericite din copilarie nu am. Relatiile de prietenie sunt stranse, wei incearca sa ma sustina, dar eu parca nu am chef de viata. Viata sexuala, am un partener, care este prietenul meu de aproape 10 luni, nu mai sunt atat de activa nici la acest capitol. Am impresia ca ii indepartez pe toti, dar chiar nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.

Stoian Cristina 5:43pm Nov 30
cum ai vedea tu ajutorul pe care-l ceri? "ajutorul" meu ar insemna sa-ti recomand psihoterapie si sa-ti ofer prima sedinta gratuita. Din ce descri, apar simptome depresive – dar nu e suficient pt un diagnostic si nu e firesc sa-l punem aici, fara a sti mai multe despre tine. Si nici nu te-ar ajuta o eticheta.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile