Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o tanara de 26 ani, cu o copilarie nefericita si cu o relatie rece si distanta cu parintii, diagnosticata cu distonie-neurovegetativa, anxietate, tulburari anxioase organice si depresie.

Terapeuti.ro 8:59am Dec 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Sunt o tanara de 26 ani -o copilarie nefericita si am o relatie rece si distanta cu parintii .
in 2002diagnosticata cu distonie-neurovegetativa – nu am primit tratament .peristau dureri de cap mai ales iarna -ZILNIC cand trebuia sa ies pe afara .nu lucrez .
in 2013 la o noua consultatie la psihiatru am primit-diagn anxietate si tulburari anxioase organice .depresie . in urma caruia am urmat tratament MEDICAM 4 luni cu antiidepresive .
momentan am dureri de cap zilnice si nu stiu ce e de facut m-am saturat de medici .ce ma sfatuiti mentionez ca am si tiroida autoimuna cu frusta hipotiroidie .descoperita acum aprox 1 an si nu ma simt bine deloc .

Botezat-Antonescu Radu 9:08am Dec 14
din pacate este o situatie absolut medicala, toate aceste afectiuni necesitand tratamentele adecvate. O consiliere psihologica ar putea ajuta eventual in relatia cu parintii sau la a face fata greutatilor prin care treci. Eu as ‘ataca’ problema tiroidiana mai intai. Succes!

Little Djini 11:24am Dec 14
Tiroida se tratează ușor. Fimiu are tiroida autoimuna eu am hipotiroidism și cu tratament totul e ok. Doar ca la început trebuie făcută dozarea de anticorpi mai des pana va stabilizati. Dar intr-o săptămână doua după începerea tratamentului lucrurile se schimba în bine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita