consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si sunt studenta. Acum 8 luni am avut un atac de panica, iar in prezent, am o frica exagerata fata de orice: imi transpira puternic palmele, am senzatie de sufocare si de ameteala, confuzie, momente in care nu stiu unde ma aflu, mi se pare ca e totul ireal, ca un vis.

Terapeuti.ro 9:16am Dec 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Ma numesc Nicoleta si am 22 de ani, studenta in ultimul am la drept. De aproximativ 8 luni ma confrunt cu o problema care mi.a schimbat total viața. In Februarie, după ce am terminat sesiunea,am avut un atac de panica, in timp ce făceam baie, gândindu.ma la existențialism. Nu am luat in seama dar apoi starea s.a accentuat. In prezent, am i frica exagerata in legătura cu orice. Chiar si când vorbesc cu părinții mei. Nu m-a mai pot concentra, nu mai pot participa la cursuri si seminarii. Ca simptome fizice: îmi transpira puternic palmele, am uneori senzație de sufocare si de amețeala. Dar cele mai geu de suportat sunt simptomele psihice. Am o confuzie ,am momente când nu știu unde ma aflu, ce am de făcut, parca nu mai cunosc persoanele din jurul meu, mi se pare ca e totul ireal, ca totul e un vis, ca poate încep eu sa delirez. Nu mai am chef de nimic, nici sa ies la magazin, nu ma mai bucura nimic, as vrea doar sa stau singura. Am avut o perioada mai buna puțin, dar acum simptomele a.au accentuat si sunt foarte greu de suportat. Mai ales Ca sunt in ultimul an si îmi este foarte frica , ca nu o sa pot face fata. As dori un sfat dacă se poate . Mulțumesc!


Botezat-Antonescu Radu 9:56am Dec 8
un sfat ar fi sa consulti un psihiatru si sa incepi o consiliere psihologica/psihoterapie pt a ajunge la sursa acestei anxietati. Atata timp cat nu este ‘atacata’ aceasta problema simptomele se vor agrava. Nu cred ca aceste stari au aparut doar din cauza unor reflectari existentiale in dus. Curaj, se poate!

Cristi Stoican 9:57am Dec 8
Sfatul meu , desi nu sunt un om in specialitatea asta , este sa te calmezi , sa mergi la un pshioterapeut sau la un psiholog si sa faci MEDITATIE… Eu am aceleasi simptome ca si tine , a inceput tot de la un atac de panica si am vorbit cu pshiologul Viorel Luță , si de atunci am inceput sa imi revin , nu sunt 100% vindecat , dar incet incet , fiind si optimist , o sa imi revin.

Soare Fericire 9:58am Dec 8
https://www.youtube.com/watch?v=I22twhQu_RU

Soare Fericire 10:04am Dec 8
https://www.youtube.com/watch?v=X5qVkEG4_q0

Luminita Bînzaru 10:04am Dec 8
Aveti nevoie de sprijinul unui psihoterapeut pentru tratarea simptomatologiei descrise ale caror radacini si cauze par a fi mult mai indepartate in timp fata de momentul curent al aparitiei.Cautati un specialist bun in orasul dvs. si incepeti cat mai curand psihoterapia individuala in cabinet. Orice alte metode autoadministrate sau de autogestionare a starilor pot conduce in fapt la agravarea acestora in timp, chiar daca pentru moment confera iluzia unei solutii.


Lia Oltean 1:49pm Dec 8
Apelați la un terapeut care să vă ofere sprijin astfel încât să descoperiți cauzele care au dus la apariția simptomatologiei și alături de care să stabiliți un plan terapeutic care să aibă în vedere reducerea sa.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile