consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 luni nu mai pot respira cum trebuie. Anul trecut am fost cam in aceeasi situatie: atacuri de panica, nu pot sa dorm nopatea, stau non stop sa observ daca respir, simt uneori ca nu pot respira si ca ma sufoc.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua, am 20 de ani si de 2 luni nu mai pot respira cum trebuie. Anul trecut tot pe vremea asta am fost cam in aceeasi situatie, atacuri de panica, nu pot sa dorm nopatea, stau non stop sa observ daca respir, simt uneori ca nu pot respira si ca ma sufoc. Anul trecut am fost la un doctor ORL, i am spus despre atacurile de panica si mi a spus ca totul se datoreaza deviatiei de sept pe care o am.
Problema mea cea mai mare este ca nu mai pot sa dorm, cand ma asez in pat nu ma simt odihnit, nu ma simt linistit. Recunosc ca sunt si o persoana anxioasa.
M am lasat si de fumat, dar tot asa sunt in perioada rece, vreau sa mentionez ca vara nu am probleme.
Va multumesc mult.

Am deviatie de sept ,+ rinita si stiu cat de greu e dar mai ales cat de deficitar poate fi somnul . Ideal ar fi sa consultați un medic specialist pentru a decide încotro va îndreptati
Cu aceeasi problema ma confrunt si nu stiu ce sa fac sa mi revin.
Inteleg ca exista o problema fizica ce trebuie remediata si in primul rand ar fi bine sa consultati din nou un medic ORL, iar pe langa asta, pentru evaluarea si tratarea unei posibile tulburari anxioase, va recomand sa consultati un psihiatru. Daca este cazul, faceti si o radiografie pulmonara. Mergeti la medic si va fi bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile