consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am atacuri de panica cu episoade de anxietate de 4 ani.

Terapeuti RO 9:03am Aug 12
Mesaj:
buna ziua numele meu e alina am 35 de ani si problema mea e urmatoarea .am atacuri de panica de 4 ani de doua ori am chemat salvarea asta a fost la inceput cand nu stiam ca sunt atacuri de panica doamna doctor de pe ambulanta mi a spus ca simptomele care le am avut sunt atacuri . si de atunci am mai avut atacuri dar de densitate mica cu stari de anxietate am ajuns sa ies din casa doar insotit de frica sa nu mi se faca rau pt ca vin cand nu ma astept si fara sa ma gandesc la ceva care sa le provoace .eu am urmatoarele simptome si va rog sa mi spuneti daca chiar sunt atacuri de panica cu episoade de anxietate simt ca nu mi ajunge aerul parca ma sufoc ameteala si o stare de lesin nu am echilibru in picioare si ma tine aproape toata ziua aceste stari si se repeata aproape zilnic .ti nsa mai mentionez ca am facut analizele de sange sunt toate in limite normale am facut abdominala, tiroida ca sunt si slaba si nu reusesc sa ma ingras am luat si vitamin e am 49 kg la 1/65 in
altime si nici tiroida nu am de aici am presupus ca e pe fond psihic .va multumesc astept un raspuns .

Laurentiu Marga 9:13am Aug 12
https://www.youtube.com/watch?v=9RbZUCkwgIs

Laurentiu Marga 9:14am Aug 12
https://www.youtube.com/watch?v=QkDJLoRGKSo

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:17am Aug 12
da… sunt atacuri de panica. Cea mai buna recomandare ar fi tratament psihiatric, preferabil sustinut cu psihoterapie. Se poate depasi situatia, curaj si succes!

Alexandra Badau 9:48am Aug 12
O veste buna:Pentru atacurile de panica exista solutii! Un psiholog va va ghida spre a va redobandi controlul asupra emotiilor,comportamentelor, va va reda libertatea, increderea si sanatatea !

Smart Ong 11:15am Aug 12
doua cauze ar putea fi, sexul sau violenta

Invingem Stresul Impreuna 12:59pm Aug 12
Doar un PSIHOTERAPEUT, nu psiholog, te poate ajuta in acest sens. Iar tu va trebui sa lucrezi cot la cot cu el. Sa te implici, sa inveti TEHNICI, METODE, PROCEDURI, si sa le aplici de cate ori e nevoie.

Carmen Caramlau 1:05pm Aug 12
Nu ne spuneti ce e mai important: ce viata duceti. Atacurile de panica au declansatori specifici, iar scopul lor, de cele mai multe ori, e acela de a va proteja de ceva ce subconstientului ii pare periculos pentru dvs. Nu se rezolva cu un sfat pe net, ci cu terapie, dar se rezolva.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile