consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Diagnosticul meu este: depresie si anxietate moderata, intelect de limita, tulburare mixta de personalitate, crize maniacale. Consider ca sunt inapt. Nu voi reusi niciodata sa mai ajung pe picioarele mele, sa ma descurc.

Terapeuti.ro 8:51am Jun 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua.Am 22de ani sunt o persoana foarte inchisa,nu am prieteni si sunt mereu panicat ca ceva rau mi se va intampla.In copilarie neam mutat de N ori,am avut prieteni in anumite locuri insa au fost si locuri unde eram singur.In liceu colegi se luau mereu de mine asa ca am hotarat sa renunt,am umblat bramburea pana am fost exmatriculat.Imi este rusine de mine si de trecutul meu ma consider inapt,nu asi fi instare sa ma descurc singur in viata. Am mai fost la psiholog si la psihiatru,diagnosticul meu este:depresie si anxietate moderata,intelect de limita,tulburare mixta de personalitate,crize bipomaniacale.Am luat 2ani pastile,acum mi sa spus ca trebuie sa stau o perioada fara.Psihologul ma incurajat, miam gasit unjob,leam spus parintilor ce misa intamplat in liceu dupa vreo 4 ani,incep sa vorbesc cu parinti(inainte nu vorbeam deloc).Consider ca sunt Inapt.Nu voi reusi niciodata sa mai ajung pe picioarele mele,sa ma descurc.Am atacuri de panica in fiecare dimineata,nu social
izez,sunt trist mereu si asta imi afecteaza si munca.Am doar liceul si nu pot sa eau bacul.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:57am Jun 30
noi cum/cu ce te-am putea ajuta/sustine?

Alina Niculescu 9:41am Jun 30
vreau sa vorbesc cu persoana asta

Doina Zamfirescu 10:32am Jun 30
Din cele scrise de dvs. inteleg ca unele lucruri s-au schimbat in bine. Daca ati putea continua sa va duceti la un terapeut probabil veti rezolva si alte aspecte. Poate este bine de stiut ca unele schimbari au nevoie de timp.Succes!

Roxana Albina 10:41am Jun 30
Sunt in aceiaș situatie ,continua psihoterapia,poti gasi un job si fara bac ,chiar daca nu e bine platit ,macar faci ceva,te-as intreba daca pastile de la psihiatru ti-au ameliort starile de tristete si anxietate ,tare curioasa sunt?

Alina Niculescu 10:45am Jun 30
Roxana … eu pot sa zic ca da dar tot noi putem sa trecem peste

Roxana Albina 10:49am Jun 30
Stiu ,ca fac psihoterapie ,dar ma chinuie insomnie si atacuri de panica si starile depresive sunt urâte ,ma gandeam ca poate un tratament corespunzator nevoilor mele ,ma poate ajuta sa ma relaxez putin

Alina Niculescu 10:51am Jun 30
sincer :) dute si plimbate fa ce iti place :D asa osa treci peste bucurate de fiecare zi . si repetati mereu ca ” Im THE BEST :)

Alina Niculescu 10:52am Jun 30
eu am stat 2 ani intro relatie necorespunzatoare . si daia am ajuns asa dar mi-am dat seama ca trebuie sa fac o schimbare ca nu se mai poate

Alina Niculescu 10:53am Jun 30
asteptarile si fustrarile mele nemultumiri si multe altele . plus ca imi pierdusem increderea in el . si am continuat sa sper ca osa imi treaca dar numai pot .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:13am Jun 30
de cele mai multe ori psihoterapia si tratamentul psihiatric sunt complementare. Asta nu inseamna ca este nevoie neaparat sa mearga in paralel. Daca presupunem ca diagnosticul persoanei in cauza este adecvat, atunci situatia nu este prea simpla si este nevoie de o interventie interdisciplinara (poate si asistenta sociala, consilier vocational, etc.)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile