consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Diagnosticul meu este intelect de limita, depresie, anxietate, tulburare mixta de personalitate, crize bipomaniacale. Am fost la psiholog si psihiatru. In prezent mi s-a spus ca trebuie sa stau o vreme fara pastile si am inceput sa am stari foate urate, ma sperii si incep sa vorbesc singur.

Terapeuti.ro 6:53am Jul 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua.Diagnosticul meu este intelect de limita,depresie moderata,anxietate moderata,tulburare mixta de personalitate,crize bipomaniacale.Am fost 2 ani la psiholog si psihiatru.In prezent mi sa spus ca trebuie sa stau o vreme fara pastile.Am inceput sa am stari foate urate de anxietate,incep sa imi inchipui diverse lucruri si apoi ma apuca o frica foarte mare de ca acele lucruri se vor intampla.In momentele respective nu am curajul sa cred ca nu se vor antampla acele lucruri.Ma sperii si incep sa dezvolt si sa vorbesc singur.Am inceput sa am din cand in cand idei fixe pe care le cred.Ajung sa nu mai stiu daca acele lucruri sunt sau nu reale.Nu comunic,nu am prieteni.Un lucru bun am inceput sa fac,am inceput sa vorbec cu parintii ptc starile sunt groaznice.Imi doresc sa le spun parintilor problemele si sa ma ajute.Cu cat trece timpul cu atat imi este mai greu,ajung sa nu mai realizez chesti generale,parca sunt complet inconstient.Ce pot face sa nu mai am aceste stari ?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:05am Jul 24
comunicati tot ce se intampla psihiatrului Dvs. si chiar putet cere si alte pareri. Ma gandesc ca poate intreruperea tratamentului nu este cea mai buna decizie in acest moment? Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed