Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa ce mi-a cazut o picatura de lichid de la o tigara electronica pe piele, am avut stări de leșin, palpitatii, valuri de cald-frig si o frica foarte mare de a nu muri…

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua, acum cca 9 luni de zile am fumat dintr-o tigare electronica cam o zi iar când sa schimb lichidul mi-a căzut o picătura pe piele iar în următoarele minute avem stări de leșin palpitatii valuri de cald frig o frica foarte mare de a nu muri..Am fost la urgente mi s-a făcut un ekg care a ieșit în regula dar nu au avut sa-mi dea o explicație pentru cele întâmplate..Aceste “atacuri de panica ” au continuat timp de 4-5 luni..am fost și la medicul de familie la fel Ekg care a ieșit oke..fără nici o explicație însă..în prezent nu mai am aceste stări dar de dimineață când mă trezesc pana seara când adorm gândul îmi e la faptul ca as putea păți ceva ca as muri..pot spune ca de atunci mi s-a schimbat viața în rău nu mă mai pot distra nu mai e nimic ca înainte..îmi e frica sa fac multe lucruri…Aștept un răspuns..Vă mulțumesc

Botezat-Antonescu Radu

este foarte trist ca nu ati fost indrumat catre un medic psihiatru atata timp. Acel episod de panica putea fi foarte bine tratat din timp, fara sa mai suferiti atatea luni de zil. Consultati un psihiatru! Curaj si succes!
 5

Pascu Viorica

eu cred ca a aparut o anumita fobie, care are legatura intr-o anumita masura cu tigara electronica precum si cu altceva; ma refer la anumite credinte legate de un eveniment recent, o intamplare nefericita a unui cunoscut poate,….Este necesara o evaluare psihologica adecvata urmata de un proces terapeutic. Se poate depasi! Mult curaj si succes!
 2

Psihoterapeut Emi Ghinea

Da aveti nevoie de ajutor, puteti solicita de la un medic psihiatru trimitere catre un psihoterapeut sa va ajute cu cateva sedinte (sunt decontate dar cu limita)

Pascu Viorica

Buna ziua! Pentru persoana care a trimis mesajul- nu va speriati, ceea ce descrieti aduce putin a -hipocondrie. Este intr-un fel un hazard – a pune un diagnostic doar pe baza a cateva caracteristici/ descrieri, dar parca aceasta este ceea ce descrieti (starile de neliniste ulterioare, preocuparile si tot ce vi s-a intamplat). Se poate depasi in cateva sedinte de psihoterapie!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita