Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAtacurile mele de panica au inceput de o saptamana. Imi este frica sa conduc sau sa raman singura ori cu copilul (am un baietel de 5 ani). Cand eram insarcinata in 7 luni sotul m-a anuntat ca vrea sa divortam deoarece s-a indragostit de altcineva…

Terapeuti.ro 8:56am Feb 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Am decis sa scriu aici la indicatia medicului de garda de la UPU Cluj, unde azi am fost. in urma unui atac de panica. precizez ca au inceput aceste atacuri de aproximativ o saptamana…nu am aer, imi este frica sa raman singura sau cu copilul. (am un baietel de 5 ani ) , imi este frica sa mai conduc in ideea ca mi se v a face iar rau :( (…mentionez ca am fost casatorita 11 ani, iar cand am fost insarcinata in 7 luni sotul m a anuntat ca vrea sa divortam deoarece s a indragostit de altcineva…m a afectat f tare , dar au trecut 5 ani de atunci…se poate sa nu fi trecut inca peste ? multumesc anticipat !


Botezat-Antonescu Radu 9:22am Feb 5
este foarte posibil sa nu fi trecuta peste total… dar se pare ca s-a instalat o tulburare anxioasa care ar fi bine sa o investigati mai intai cu un medic psihiatru… dupa care va sugerez si o perioada de psihoterapie. Se poate, succes!

Lia Oltean 11:13am Feb 5
Subscriu recomandărilor colegului, este indicat sa apelați la ajutor specializat în situația dată pentru dvs. în primul rând, dar și pentru copilul dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed