Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEste vorba despre soțul meu. În urma cu 3 ani a fost la un tăiat de porc și acolo s-a simțit obosit, iar noaptea a făcut un puseu de tensiune. De atunci ii tot este frica si face dese atacuri de panica.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua, este vorba despre soțul meu. În urma cu 3 ani, a fost la un tăiat de porc și acolo, s-a simțit obosit, și după degustare gras, Sărat, și bând o bere Ciuc la sfârșit, noaptea, a făcut un puseu de tensiune 183 cu 103.De atunci, ii este tot frica, are tratament cu Nebilet și Extravalerianic. Dar face dese atacuri de panica. Cu rău, stări de greata, transpirații în palmi, și tălpile picioarelor. Ma puteți ajuta cu un sfat, are nevoie de psiholog, sau Psihiatru. Am uitat sa specific, de 7 luni are 2 joburi, epuizante.

un consult psihiatric ar fi foarte indicat si preferabil sa reduca din stres. Succes!
 3
Bună ziua. Ce vârstă are soțul dvs? În primul rând ar fi de folos o vizită la psihiatru. De asemenea putina mișcare, ieșiri în aer liber și timp pentru relaxare și odihnă. Altfel, banii pe care îi câștigă din cele doua joburi stresante le da pe medicamente și doctori. Se merită oare?
 4
Sa renunte la unul dintre joburi. Starea de sanatate nu e prea buna. Macar pana isi revine, ar fi minunat daca ar merge si la un psihiatru.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed