Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De mica era timida, rusinoasa, dar acum sunt mai tare. Curand intru la liceu si as vrea sa am prieteni, un iubit, dar nu pot depasi teama ca ma voi face de ras.

Terapeuti.ro 6:56am Jul 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna!problema pt care va cer ajutorul este urmatorul .eu de mica era timida rusinoaasa.dar acum sunt mai tare .curand intru in liceu si as vrea sa am prieteni un iubit dar nu pot depasi teama ca ma voi face de ras sau si mai rau nup rea stiu despre ce sa vb cu cineva sau cum sa lungesc o conversatie vorbesc prea putin .nu reusesc sa trec peste teama asta.nu pot sa dansez findca am impresia ca ma fac de ras si mie rusine .eu mias dori sa am prieene si invidiez persoanele care stiu despre ce sa vorbeasca zambesc in societate si simt ca si eu as putea face asta dar ceva in interior ma opreste.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:58am Jul 13
eu iti recomand sa ceri orice sfat si indrumare iti trece prin minte de la psihologul liceului… ai rabdare pana atunci, bucura-te de vacanta de vara! Succes! ;)

Marius Dumumitrescu 4:07pm Jul 14
Ar fi cazul sa incepi un curs de dans. Sunt acolo persoane care vin din aceiasi cauza. Apoi exerseaza si singura acasa, astfel incat sa inveti a-ti exterioriza trairile.

Roxana Albina 9:11am Jul 19
Esti tânara rezolva problema acum,cu trecerea timpului va fi mai greu ,eu am 29 ani si socializez foarte putin ,la 14anisori nu constientizam consecintele timiditati. le constientizez acum ,si ma intreb daca nu e prea târziuLoading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita