consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si sunt foarte deprimat din cauza saraciei. Nu pot comunica cu oamenii, ma inrosesc, sunt foarte timid. Nu imi pot gasi un job si sunt inca virgin…

Terapeuti.ro 6:24am Aug 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 22 ani , sunt foarte deprimat din cauza saraciei , ma stresez. Când sunt intrebat daca am o iubita ma inroșesc la fața , si nu stiu sa raspund pentru ca nu am sunt virgin. Nu pot comunica cu oamenii ma inroșesc sunt foarte timid . Am incercat sa imi gasesc de munca dar nu am reusit. Vreau sa nu mai fiu timid , rușinos.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:38am Aug 12
ai idee ce anume din tine te opreste sa ai un serviciu (‘ceva’ care sta la baza rusinei tale)?

Dana Rosu 1:30pm Aug 13
Nu esti singur! Se estimeaza, ca una din trei persoane sufera de timiditate si din fericire, reusesc sa treaca peste acest ”disconfort”, dupa o perioada de timp. Lucreaza cu tine! Nu te mai subestima, nu esti deprimat din cauza saraciei, ci a timiditatii. Cunosc oameni bogati si timizi. Timiditatea nu e o boala, invinge-o! Capata-ti increderea intine, priveste interlocutorul in ochi, atunci cand vorbesti( in felul acesta vei prelua controlul), incepe tu mereu conversatia, chiar cu o conversatie scurta, despre o stire, in felul acesta spargi ghiata si nu in ultimul rand, atunci cand ti se spune ca esti timid- recunoaste ca esti! In felul acesta te eliberezi- spui raspicat! Da sunt timid, care e problema ta? Incearca si ai sa vezi ca reusesti. Daca vrei sa te ajut mai mult, contacteaza-ma in privat. Imi face placere sa te ajut, am un fiu aproape de varsta ta. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed