Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 29 de ani si sunt virgin. Imi place de prietena mea cea mai buna, ba chiar o iubesc.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua. Am 29 de ani si sunt virgin. Mi.e imi place de prietena mea cea mai buna ba chiar o iubesc. Ea stie sentimentele mele pentru ea dar mereu spune ca e o obsesie ceea ce nu e adevarat.
Nu inteleg de ce face lucrurile astea atata timp cat ea ma lasa sa.i masez fundul, sa.il pup , sa o ating pe sani, sa ii pun sani i sfarcurile avand tricou pe ea, sa.i sarut zona initima avand chiloti pe ea.
Facem lucruri impreuna adica calatorim, facem cumparaturi impreuna, anul trecut a stat la mine si am facut absolut totul împreună. Lucruri care ar trebuie sa le faca si cu iub ei dupa parerea mea. Ea are un iubit care o caută doar cand are chef de sex, o caută in sensul ca o doar atunci se vad de vorbit vorbesc mai mereu. Iubitul ei mai are o iubita cu care face tot, calatori in strainatate, se duc la nuti împreună etc, dar cu ea doar sex atuncu se vad.
Eu nu am stiu niciodată sa vb cu fetele sa port o discutie sa deschid subiecte, ma inpotmolesc dupa ” Buna. Ce faci?”
Ea a fost singura fata care m.a inteles si ma ajutat prin multe obstacole pe cae le.am avut.
Dar nu inteleg de ce ma lasa sa fac aceste lucruri cu ea dar nu vrea mai mult….
Da.ti un sfat cu as putea sa ma schimb.
Eu sunt slab, nu am un corp musculos, nu am comunicarea, smecheria sharmul care le are orice baiat.
Cum fac sa ma schimb pentru ea?
Si de ce ma lasa sa.i fac lucrurile respective, sa facem lucruri împreună daca nu vrea mai mult.
Asteapta mereu sa fac lucrurile care ii plac si care ar trebui sa le faca cu iubitul. Gen sa propun iesiri, sa ii fac poze, sa mergem la shoping dupa haine.
Eu sincer nu mai inteleg nimic si din cauza asta sunt si derutat si am inceput sa o supar mereu fara intentie.

Mie îmi pare a fi o relație toxica. Sincer.
 6
Parerea mea este ca aceasta fata te foloseste. Ceea ce cred eu este ca ea nici nu este respectata in relatia cu “iubitul” ei care si el o foloseste, si ea la randul ei nu te respecta pe tine ci doar te tine pe post de amic/ confident/ daca nu si valet. Inteleg ca esti derutat, si este firesc, cumva tu crezi ca faptul ca ea te lasa sa faci anumite lucruri pentru ea este o dovada ca te place sau ca tine la tine. Gresit. Faptul ca te lasa sa faci niste lucruri inseamna ca ii place ca tu sa faci acele lucruri, nu ca ar vrea o relatie, sau ca tine la tine sau ca te respecta. Daca cineva te place si isi doreste ceva serios cu tine, atunci nu doar te lasa sa faci lucruri ci face si acea persoana lucruri pentru tine. In relatia voastra vad ca tu mai mult faci si ea mai mult primeste. Asta nu e o relatie echilibrata si nici una in care esti iubit. De ce ai vrea, in situatia asta, sa te schimbi pentru ea?
 8
Sfat mai direct asa, daca tot te lasa sa faci aceste lucruri prin haine, incearca sa dai jos hainele, sa vezi ce reactie are. Asa direct, fara sa o anunti inainte.
Ea stie ca tu esti virgin ?
 5
E ok sa fii slab, „sa nu ai un corp musculos, comunicarea, smecheria, sharmul care” îl au anumiți băieți. Îți poți găsi o parteneră bună și fără să dai pe afară de aceste calități.
RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS INTREBAREA: “Da știe ca sunt virgin. Nu vreau neapărat sa ma schi!b pentru ea ci si pt mine…eu ma blochez când încep sa vb cu o fata adică zic buna cf si gata m am blocat….ea a fost alaturi de mine când mi a murit mama si fratele ma ajutat sa iau bacul….nu zic ca a făcut multe lucruri pt mine dar a făcut….si ma e si chestia ca bun te folosești de om dar dc il tot ierți?, ca în din 2009 am tot supărați de cred ca unu ma si snopea in bataie. Si este posibil ca roata sa se fi întors împotriva ei?
Pe mine ma cunoaște cu 5 ani înaintea iubnei….iar ea il iubește mult ca îmi povestește tot…si din cauza ca ea sar folosi de mine …el sa se folosească de ea?”


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita