consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 39 de ani, sunt casatorit, am un copil si am început si îmi doresc foarte mult sa fac sex cu sotia mea si cu inca un cuplu, dar sotia nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Ma numesc Doru am 39 de ani,sunt casatorit am un baietel de 8 ani. In urma cu 6 luni am început si îmi doresc foarte mult sa fac sex cu sotia mea si cu un mai un cuplu dar sotia mea nici nu vrea sa auda asa ceva. Repet eu îmi doresc enorm. Este normal asa ceva,ce pot face?? Multumesc

Monica Enescu
Monica Enescu Cred ca este important sa intelegeti dvs ce anume va atrage la acest scenariu in care ati implica un alt cuplu in relatiile dvs intime cu sotia dvs. Dorinta sexuala este influentata de mai multi factori, printre care si anumite nevoi inconstiente care isi cauta satisfacerea prin astfel de situatii imaginate sau puse in act. E important sa analizati si sa intelegeti cum v-ati simti in aceasta situatie, care este diferenta intre a avea relatii intime doar cu sotia si a avea o experienta impreuna cu un alt cuplu, ce anume lipseste din relatia actuala de cuplu, ce sperati sa gasiti, etc.

Pe de alta parte, e necesar sa intelegeti ca desi acest lucru va atrage pe dvs, sotia dvs poate simti diferit sau poate avea dorinte care intra in contradictie cu ale dvs. Nu putem forta pe nimeni sa isi doreasca aceleasi lucruri ca noi, nici sa simta ceea ce simtim noi. Va recomand sa analizati aceasta dorinta in cadrul unei psihoterapii pentru a intelege de unde vine, ce nevoi se ascund in spatele ei si ce anume a declansat-o. Pentru ca nicio dorinta nu apare degeaba, totul are un sens si o motivatie. Numai bine!

Gianina Viditchi Csapo
Gianina Viditchi Csapo La întrebarea dumneavoastră dacă e normal asa ceva, eu consider că da. Majoritatea oamenilor au fantezii erotice. La întrebarea ce puteți face? Aici cred că răspunsul e foarte subiectiv. Dacă aveți nevoie de ajutor apelaţi cu încredere la consiliere/terapie. Succes.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile