implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Din septembrie, eu și prietenul meu ne-am mutat temporar în altă țară, iar transportul celor două pisici ale noastre a fost imposibil (din cauza actelor și a situației financiare). Am găsit pe cineva care are grijă de pisici, primesc poze cu ele, însă sunt foarte tristă. Mă gândesc numai la faptul că am “abandonat” ceva ce îmi era foarte drag și simt că nu îmi pot ierta asta (deși sunt conștientă că ele sunt bine îngrijite). Am făcut o mică obsesie.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua,

Mă scuzați pt deranj, însă trec printr-o perioadă mai dificilă. Acum 2 ani am decis ca împreună cu prietenul meu să ne mutăm împreună și să adoptăm o pisică. În cursul acestor ani a mai venit o pisică în casa noastră. Eu iubesc animalele foarte mult, iar prezența lor în casă a fost o mare bucurie. În septembrie anul acesta am hotărât să ne mutăm temporar în altă țară, transportul animalelor a fost imposibil (din cauza actelor și a situației financiare). Am găsit pe cineva care are grijă de pisici, primesc poze cu ele, însă sunt foarte tristă. E o stare continuă, seara când pun capul pe pernă mă gândesc numai la faptul că am “abandonat” ceva ce îmi era foarte drag și simt că nu îmi pot ierta asta (deși sunt conștientă că ele sunt bine îngrijite). Am fost foarte atașată de ele, poate că am făcut o mică obsesie. Evit pe parcursul zilei să mă uit pe anunțuri cu animale abandonate sau în alte stări, pt că îmi vine instant să plâng. E ciudată starea asta și mă urmărește zilnic. Nu am frați/surori, iar relația cu părinții mei mereu a fost tensionată iar toată afecțiunea asta o simt înrădăcinată în aceste lipsuri. (Am 22 de ani)

Mulțumesc!

Roxana Nourescu
Roxana Nourescu Buna ziua! Cred ca sunt mai multe aspecte de urmarit : Cum va simtiti in noua casa si in noua tara? Cum este relatia cu partenerul dvs acum? Poate dorul de pisici semnalizeaza altceva. Ati mentionat “abandonul”. Va duce cu gandul si la altceva din trecutul dvs? Sau ce va imaginati ca ar simti pisicile in legatura cu plecarea dvs? Asa cum ati spus, cu parintii ati avut o relatie tensionata si presupun ca cele doua animale v-au implinit o nevoie pe care alte relatii nu au reusit sa o satisfaca. Incercati sa va dati seama ce anume exact ati trait, ce ati simtit cand erati in preajma animalelor, despre ce fel de nevoie vorbeste aceasta relatie, cum este pentru dvs cand cineva drag pleaca. Intre oameni si animale se creaza relatii de atasament, iar ele vorbesc despre nevoi pe care e important sa le constientizati. Ganduri bune!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile