consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 14 ani, sunt grasa, timida, nu pot sa imi fac prieteni noi, pentru ca o sa ma considere o ciudata, ma urasc, sunt proasta… ma mir ca unii colegii imi stiu numele.

Terapeuti.ro 6:42am Oct 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Ok,buna TPU,am nevoie neaparat de un sfat…sa va prezint imaginea de ansamblu:am aproape 14 ani ,sunt grasa(nu la modul ala al fetelor perfecte am 1.70 si peste 70kg),sunt timida,nu am f multi prieteni,nu pot sa imi fac prietenii noi ca sunt sigura ca o sa ma considere o ciudata,muzica e viata-viata e muzica,ma uras,sunt proasta(la mate sunt varza,gramatica,germana,engleza,*tuse*sport*),la scoala nu sunt marginalizata dar ma mir ca unii colegii imi stiu numele,sunt foarte sufletista si sensibila(pun totul foarte repede la suflet),dar si tin in mine..eu acum am incercat sa ma semi-descarc…dar am nevoie de un sfat…ce as putea sa fac ?

Thx you all


Ana Ungar 6:50am Oct 14
un sfat in legatura cu ce?

Psiholog Andreea Agafitei 8:16am Oct 14
Descrierea ta seamănă cu descrierea unei stimei de sine scăzute, pe lângă alte răni și probleme emotionale . Sugestia ar fi psihoterapie, dar pentru așa trebuie sa stai de vorba cu părinții tai, povestește le prin ce treci, dacă nu ai făcut o pana acum sau poate au observat ei și împreună găsiți un psihoterapeut care sa te poate ajuta. Mult mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile