consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt depresiva, minora, toata lumea ma uraste (prietenii, profesorii, familia)… Ma tai pe maini, imi bag cuie in maini, ma lovesc de diferite chestii pentru a suferi… Nu le pot spune parintilor…

Terapeuti.ro 7:27am Mar 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!! As vrea sa va cer ajutorul..Sunt depresiva..sunt minora,recunosc..toata lumea ma uraste(prietenii,profesorii,familia) .. ma tai pe maini, imi bag cuie in maini , ma lovesc de diferite chestii pentru a suferii…ma rog..nu le pot spune parintilor….va multumesc!!


Lia Oltean 7:57am Mar 3
Inteleg din ceea ce si relatat ca iti e greu si ca totul pare sumbru acum. E dureros, dar nu trebuie sa treci prin asta de una singură. De crezi ca toată lumea te urăște? Și dacă toți ceilalți o fac, înseamnă ca nu ești demna de iubire, măcar din partea propriei tale persoane? Ti-e greu sa vezi o alta persoectiva asupra lumii acum, dar cu persoana potrivita alaturi iti va fi mai usor. Poți apela la psihologul școlar în prima fază. Dacă părinții te abuzează cumva, poți apela la organele competente. Dacă nu, însă, recomandarea mea e sa încerci sa le spui prin ce treci, pentru a te sprijini în a primi tratamentul corect..

Romulus Vatasescu 8:59am Mar 3
Cautati un psiholog si mergeti in cadrul terapeutic pentru a face pasii in directia dorita.
Succes!

Cristina Anghel 9:50am Mar 3
Imi pare rau pentru ceea ce simti in momentul de fata. Ceea ce ne povestesti se datoreaza unei suferinte, traume profunde, care ti s-a intamplat in trecut. Este necesar sa vorbesti cu cineva de incredere, un psihoterapeut, despre ceea ce ti s-a intamplat pentru a putea prelucra trauma si a o depasi. Se poate sa te simti bine, se poate sa fii fericita. Daca nu ai mijloace financiare, te poti indrepta catre psihologul scolar. De ce nu le poti spune parintilor ca suferi si ca ai nevoie de consiliere/terapie? Iti tin pumnii! Nu lasa lucrurile asa cum sunt, nu se vor rezolva de la sine.

Ilius-Olariu Ana-Maria 9:50am Mar 3
Eu nu te urasc ! Si daca toata lumea te-ar uri, te poti iubi tu! De ce? Iaca de-aia, sa vada ei ce floare minunata esti rasarita prin asfalt (daca stii imaginea aia care circula pe net). Nu te lasa, ai de muncit cu tine acum! Esti pe drumul cel bun fiindca ai scris aici. Urmeaza sfaturile colegilor si cauta un psiholog/terapeut.

Maria Mdsr 8:20pm Mar 4
Acesta e fb meu…daca vreti sa ma ajutati cumva..va rog sa o faceti…multumesc anticipat!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile