consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si am stari depresive de cativa ani. Am avut o perioada cand ma taiam, dar am renuntat la acest lucru. Am luat si medicamente…

Terapeuti RO 9:05am Oct 15
Mesaj:
Buna ziua.Am 19 ani si am stari depresive de cativa ani.Am avut o perioada cand ma taiam dar am renuntat la acest lucru.Am luat si medicamente,dar se pare ca nu imi inlatura starea de depresie.ce as putea sa fac?

Pirvan Marinela 9:08am Oct 15
Logic ar fi sa consulti un psiholog.

Ruxandra Ioana Stoica 9:15am Oct 15
Daca ar fi sa facem uz si de empatie, situatia in care te afli este una delicata, iar echilibrul tau psihic si emotional are nevoie cat mai curand, dupa cum stii si tu, de atentie si intelegere. Starea de bine, comfortul psihic ar trebui sa fie ceva usor de obtinut si de durata. Toate acestea le poti obtine treptat, in timp, consultand un psihoterapeut cu care sa fii dispusa sa lucrezi, caci in primul rand, te va sprijini sa lucrezi tu cu tine si sa te intelegi mai bine. Mergi asadar la un psihoterapeut. E o cale eficienta si de durata prin care sa ajungi sa te simti bine in pielea ta.

Alex Glazy 9:20am Oct 15
Incearca sa cauti preocupari sanatoase,asta e doar o stare pe care o lasi sa te domine.preia tu controlul!depresia este alimentata de tine.ai ca tema sa cauti metode de a o opri.asta sa fie motivatia ta.ai 19 ani si toata viata in fata

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:01am Oct 15
ma gandesc ca este momentul sa incepi un proces terapeutic in care sa explorezi propria persoana intr-un mod diferit ca pana acum. Succes! ;)

Clau Anki 11:24am Oct 15
Daca taiatul nu a dat efecte, ce ar fi sa incerci un tratament adecvat si un specialist pentru indrumare? Traim in epoca stiintei!

Doctorul Terapii Complementare 12:24pm Oct 15
Încearcă un tratament fitoterapeutic cu tinctură de Sunătoare ( Hypericum Perforatum). De trei ori pe zi câte 4 ml într-un pahar cu 100 ml apă cu minim 15 – 20 minute înainte de masă, pe stomacul gol. Sunătoarea este un excelent antidepresiv natural.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile