consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cam de un an de zile mi se intampla doar lucruri rele, in plus am cosmaruri in fiecare noapte. Uneori ma cuprinde o stare depresiva, ma simt obosita, fara vlaga, bolnava, desi sunt sanatoasa. Nu vreau sa le spun parintilor mei ca am nevoie de un psiholog.

Terapeuti.ro 5:05am Aug 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Cam de un an de zile mi se intampla doar lucruri rele, ca si cum in permanenta as fi urmarita doar de ghinion…ba mai mult, in ultima vreme am cosmaruri in fiecare noapte, ma trezesc foarte speriata si am senzatia ca cineva se afla in camera. Incerc sa gasesc o explicatie logica, insa nu reusesc si asta ma innebuneste. Uneori ma cuprinde o stare foarte depresiva, ma simt obosita,fara vlaga, bolnava, desi din punct de vedere fizic sunt sanatoasa. Chiar am nevoie sa vorbesc cu cineva, dar nu vreau sa le spun parintilor mei ca am nevoie de un psiholog, simt ca am ajuns in punctul in care nu mai pot face fata singura si nu stiu cu cine sa vorbesc, la cine sa apelez. Multumesc anticipat!


Caius Ionescu 5:56am Aug 13
Pana la urma tot cu un psihoterapeut trebuie sa vorbesti, daca nu chiar un psihiatru. Fara ajutor problemele se pot agrava si tu trebuie sa ai grija de tine in primul rand. Nu trebuie sa le spui parintilor neaparat tot ce simti, dar trebuie sa gasesti o cale de a fi evaluata de un specialist. Un psihoterapeut te-ar putea ajuta si sa gestionezi relatia cu parintii. Deci primul pas e cel mai greu, ulterior lucrurile merg de la sine. Curaj!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:09am Aug 13
inteleg ca simti nevoia sa vorbesti cu un psihoterapeut insa daca esti minora este nevoie de acordul parintilor (exista si varianta consilierului scolar). Nu este nevoie sa le spui ‘de ce’ vrei… le poti spune ca simti nevoia si ca iti doresti sa te sprijine. Curaj! ;)

Raluca Mihai 7:17am Aug 13
Si eu sustin ce spun colegii mei. Este important sa discuti cu cineva si mai ales sa nu lasi situatia sa se graveze.

Psihologul Va Raspunde 2:26pm Aug 13
De ce nu vrei sa spui nimic parintilor? Crezi ca ascunderea gunoiului sub pres il face sa dispara? Sau sa se imputa?

Luminita Carmina Codrescu 11:50am Aug 19
Psihologul psihoterapeut este cea mai competenta persoana in cazul tau. Ma intreb, daca iti rupeai un picior, daca ascundeai asta de parintii tai. Sufletul este la fel de important ca si trupul :) succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile